Anaconda angrep løve Facebook spam

0

Mange får denne meldingen nå for tiden. Denne har gått tidligere og da var den relativt harmløst Jeg skal nå teste denne igjen. Jeg trykker på bildet som noen har delt over.

Videre så kommer man til en side der man blir lovet å se en film. Mange vil da trykke på bildet. Bildet er også photoshoppet. Mange på siden min har sagt at Løver og anacondaer kommer fra 2 forskjellige land. Så det med slangen er ikke fysisk mulig å få til med mindre dyrene flys til hverandre for bildet. Det koster jo mye. Det er mye lettere å photoshoppe. Jeg har så søkt meg opp på internet til orginalbildet.

Som du ser så er det noe helt annet enn ett slangeangrep som foregår her, men nok om det. Jeg trykker videre på spammen. Jeg trykker på link for å spille av video.

 

Det er vistnok 52 millioner som har sett den og 340.000 som har delt bildet. Dette er kun falske tall for å få deg til å trykke. Ingen gidder å trykke å se hvis ingen har gjort det før. Det er enkel logikk.

Når du har delt video så blir bedt om å delta på en konkurranse for å vinne en iPhone. trykker jeg på den kommer jeg videre.

Nei. Du får ikke en iPhone til 15 kr uten at det får konsekvenser. Det skjer bare ikke. Her må du bla deg ned for å lese det med liten skrift.

Alle nye brukere deltar i konkurransen om det nevnte produktet. Hvis du trekkes ut som vinner, vil vi kontakte deg direkte via e-post. Dette spesialtilbudet inkluderer en 3 dagers prøvetilbud på ubegrenset nettbasert underholdning. Månedsabonnementet koster 715 NOK etter at prøvetiden er over, og beløpet vil bli trukket fra betalingskortet ditt. Hvis du ikke er fornøyd med tjenesten, kan du avslutte kontoen din innen 3 dager. Tjenesten vil bli fornyet på månedlig basis til den avsluttes. Denne kampanjen utløper den 31. desember 2017

Har du registert deg her? De pengene ser du nok aldri igjen og du må gjøre følgene.

  • sperre bankkort og konto
  • bestille deg nytt kort

Betalingen går via dette selskapet i luxemborg. Kontaktinfo står nederst på siden. Når det gjelder de som drifter denne spammen finner jeg lite om desverre.

Så med andre ord så skal jeg oppklare en del mistforståelser som ofte skjer på facebook spam.

  • Dette er ikke noe virus
  • Du deler bildet med løve og anaconda frivillig.
  • Du blir lurt inn i dyre konkurranser som trekker deg 715 kr mnd.
  • Dette skal de holde på med i 1 år.
  • Du blir ikke hacket.
  • Filmen får du aldri se.

Neste gang du ser noe av dette så send det heller til datahjelperne på facebook. Jeg trykker der du ikke skal  og informerer hva dette er. Du slipper.

 

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: