Annonsere

Her har du muligheten til å annonsere på datahjelperne.no

Jeg tilbyr deg en sponset artikkel som vi enten lager sammen eller du/dere lager selv.
Artikkelen vil bli tydelig merket med: Annonse eller sponset innlegg.

Annonser blir ikke aktuelt da de bare lager støy. Jeg mener godt innhold lages best på ett innlegg.

Annonser blir også ofte blokkert.

Datahjelperne er ett godt besøkt nettsted. I snitt så har jeg besøk fra 25.000 til 50.000 visinger per måned. På Facebook har jeg 36.000 likes . Så har jeg rekkevidde på det meste opp mot 1.000.000 på det meste. Det er da organisk rekkevidde for de som lurer. Siden er godt kjent i Norge og er sitert overalt i Norges aviser.

Virker dette interresant? Ta kontakt meg meg under så avtaler vi pris.

Informasjonen du sender inn på skjema taes ikke vare på og samles ikke i noe register.