Du må alltid være skeptisk på facebook. Her er det mange banditter som vil utnytte din uvitenhet.

0

Hver eneste dag blir folk lurt på facebook og med god grunn.

Eksempel 1.

Du får denne linken på facebook melding. Allerede her ser du at domenet heter. Eras.uroz.ru og leder til svindlere i russland.
Trykker du videre. Husk at du allerede da er logget inn på facebook. Så blir du bedt om å logge inn på facebook på nytt via en falsk facebook side. Skriver du inn brukernavn og passord der så mister du kontrollen på facebook kontoen din.
Facebook vil heller aldri sende deg slike meldinger på facebook. De vil ta over kontoen din hvis den er infisert av skadene facebook apper. Da blir du kastet ut og må logge inn på nytt, mens facebook rydder opp i bakgrunnen.

Eksempel 2

Igjen en venn poster dette og du deler dette videre uten å være kritisk??
Hvis jeg starter opp facebook lookback.
Her er det ingen kamera som vises. Alt er normalt. De menneskene som poster sånne meldinger og skremmer folk. Mangler mye kunnskap om data og de er gode på å skremme andre. De poster aldri ved kilder på postene sine og dermed gjør de saken dems enda mindre troverdig. I dag har vi ett verktøy som heter Google  der du lett kan google opp svindel og andre ting, men det bruker ikke disse folkene. Det verste er at vennene dems kopierer disse opp uten å faktasjekke noe som helst.
Hadde du Googlet finner du disse svarene om Lookback:
Så det er noe fakta i det de sier, men uten kilder så blir det bare vas. Husk alltid å ha kilder hvis du skal skremme vennene dine på facebook. :). Uten kilder kan du virke som du er svært lettlurt og tror alt er sant.
Det er mye svada og tull på internet og facebook. Det er ditt ansvar og google ting du er usikker på og ikke poste blindt. Så ikke 1 fjær blir til 100000 hønsegårder. Ting spres fort på facebook.

Følg meg på sosiale nettverk:

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: