Du vil aldri vaske igjen. Facebook spam

0

Denne videoen spres nå på Facebook. Tåler du ikke bildet så ikke klikk videre. Noen kan bli støtt og dårlige av dette bildet selv om det er manipulet. Igjen så er dette en gammel spam som går helt tilbake til 2003. Det de også har gjort her er a de har lagt bildet av en lotusblomst inn i ett sår. Så bildet er manipulert.

Her har du også 2 kilder som sier dette er spam.

Videospam

Videospam2

Så tilbake igjen. Da er det avklart at dette ikke er noe farlig. Når du trykker på bildet så blir du sendt til en ny side for å se en video.

Posten krever deling før du kan se den, men jeg aldri aldri opplevd å kunne se noe video på sånne spammer. Det er bare for å lure deg til å trykke på noe annet.

Jeg lager en deling på facebook, men publiser den ikke. Det gjør uansett sånn at den jeg kommer videre på spam.

Så skal du se film? Neida. Nå må delta i 2 konkurranser for å se videon. Da trykker jeg på spill først.

Her blir du sendt til en falske konkuranse side som lover deg en iPhone x. Mot at du laster ned ett spill på telefonen din.

Dette programmet har kun 50 stykker i verden lastet ned. Så det styrer du unna. Det var første del av spammen. Så trykker jeg med videre til neste spam.

Da får du opp denne konkurransen. Her er det samme firma som driver lagde norwegian spammen. Her kjøres det på iPhone X. Det er den eneste forskjellen.

Når du er registrert, må du fylle ut en liten spørreundersøkelse med generelle livsstil spørsmål, noen som er sponset av selskaper som kan kontakte deg via telefon, e-post, e-post eller tekstmelding, som alltid er i forhold til ditt samtykke i undersøkelsen. Hvis du velger å svare på et av spørsmålene i undersøkelsen, informerer vi deg om at forespørselen vil overstyre barrieren i Reservasjonsregisteret.

Igjen så godtar du å få masse spam på mail og mobil.

Så må du gi fra deg masse personlig info igjen.

 • Kjønn
 • Fornavn
 • Etternavn
 • Mobilnummer
 • Postnummer
 • Sted
 • Gatenavn
 • Fødeselsdato.

Nå er de bare 5 siffer unna for å kunne overta hele identiteten din. Jeg gjentar dette igjen og igjen. 

Til slutt kommer du til dette bildet til slutt, men det er mange feller å gå i her. All svindel skal tjene penger på deg enten ved å bruke identiteten din eller ved å bruke visa/masterkortet ditt.

 • Du får aldri se video, men video skal lokke deg videre inn til svindel.
 • Video krever deling. Altså er du som deler med på å spre dette. Da sørger du for at andre går i svindel. Har du delt video link på facebook veggen din? Slett den nå!
 • Når du har delt video så kommer du til 2 konkurranser.
 • De vi bare ha masse persolig info om deg så de kan bruke videre til svindel og videre salg.

Så du må alltid kildesjekke fakta. Ikke del det vennen din deler. Det er en dårlig uvane. Her krever de også såpass mye med personlig info at du får masse spam på mail og mobil. Du risikere også å få identiten din tatt over på sikt.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: