Få dine penger utbetalt i dag via vipps svindel

0

Mange får nå for tiden en mail som lover at du kan få store utbetalinger til vipps ut av ingenting. Her sender de fra mail: egil@farebock.com så dette er useriøst. Ellers er ingen penger reservert til deg. Her skal du bare lures til å satse. Trykker du på linken i mailen blir du sendt videre.

Nettsiden ser bra laget ut. Standard er at de viser en skrytevideo og mange andre som har lykkes. Nederst på siden har de vilkår for bruk. Ingen av disse linkene virker. Legger jeg inn mail og mine data så blir jeg sendt videre til en ny bitcoin svindel.

Du kan handle bitcoin via seriøse kilder, men da må du få ta i en bitcoin lommebok, men det gjøres via bitcoin.org. Eller du kan lage bitcoin selv, men det kreves store datasenter for å gjøre nå. Så det er det liten vits å bruke tid på. De seriøse bitcoinene du skal lete etter ser du her. Alt annet du kommer over som lover gull og grønne skoger styrer du unna. Du kan enkelt søke opp f.eks. Bitcoin revolutuon scam eller bitcoin profit scam. Mange ganger får du opp at det er svindel, men folkene bak disse sidene vil nå lage falske anbefalingsider som lurer deg til å satse også når du kildesjekker svindel.

Satser du penger på bitcoin som med alt annet så har det en risiko. Du må alltid kildesjekke tilbyder. Skjønner du det ikke? Oppsøk folk som kan det? Er du skeptisk? Ja så ikke delta. Får du sånne mail som lover deg milloner og utbetaling via vipps. så slett de med en gang.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Ser du feil på artikkelen? Send meg en mail på heimholt@gmail.com eller en melding på Facebooksiden min. Så skal jeg få feilen rettet.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: