Få tilbake gamle Snapchat – vpn problematikk

0

Kilde bilde: pixabay

Mange er i dag fortvilet over at det er kommet en ny versjon av snapchat. Dette har også skjedd på Facebook og dette er ikke bra. Folk liker ikke forandring. Det eneste som er sikkert her i verden at alt som er på mobiler, pc`er og nett vil alltid være i kontinulerlig forandring.

I søken etter å få tak i gammel snapchat versjon så har man nå funnet mange vpn løsninger som skal løse problemet. Nå skal jeg fortelle hvorfor det er en dårlig ide.

Først. Hva er vpn?

Virtual private network (VPN), på norsk; virtuelt privat datanettverk, er betegnelsen på en datateknikk som anvendes for å skape «punkt-til-punkt»-forbindelser, såkalte «tunneler», gjennom et annet datanett. Kilde. Wikipedia 

Tipset som florerer nå på nett er som følger:

Hvordan få tilbake gammel snapchat.

  1. Last ned x-vpn eller vpn360 fra appstore
  2. Åpne appen, Trykk allow på push varsel og connect.
  3. Gå inn på snap og send en random snap
  4. Lukk alle apper
  5. Åpne vpn igjen og disconnect.
  6. Åpne snap og Voila.

Det er som er dumt her. Folk blir desperate. De sjekker ikke vilkår når de laster ned nye appert bli problemer.

Det jeg ikke liker her er at begge skal ha tilgang til google sin faktureringstjeneste. Dermed kan de fakturere deg for bruk når det skal være rett på kortet ditt som du har på konto. De sier også at de når som helst kan legge til nye funksjoner i appene. Så med andre ord har du lite kontroll her. Du vet heller ikke hvilke firma som står bak eller hvor dataene sendes.

VPN i dette tilfelle er en falsk trygghet. Du mister kontroll over dine egne data og du risikerer og bli fakturert for en ekstra vpn tjeneste.

Dessuten så er dataene dine sporbare, men de går bare via andre servere på nettet:

Her er en bedre forklaring på engelsk. Fant desverre ikke samme versjon på norsk. Uansett så er vpn bare en kortere fiks. Når snapchat har oppdatert alle sine servere til nyeste versjon så er det ingen vei tilbake. Da blir du værende på siste versjon

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: