Facebook bobil svindel

0

Det kjøres nå målrettede annonser der man loves bort en bobil gratis. Svindelen kjøres via en verkstedside på Facebook som er nyopprettet.

Tar man kontakt med dem får man følgene svar.

Takk for ditt svar.
Mitt navn er Ludovic CRU, av fransk opprinnelse, og jeg bor for tiden i fransk Ny-Caledonia mer presist på NOUMÉA, den franske øya. Jeg lider av en alvorlig sykdom som fordømmer meg til en viss død, det er halskreft. Jeg ønsker å gi donasjonen av bobilen min til minne om min kone, til en person eller familie av selvtillit og forsiktig slik at de utnytter den godt. Jeg var eier av en perleimportvirksomhet i Frankrike, og jeg mistet min kone for 2 måneder siden fra Covid19, noe som påvirket meg veldig. Etter å ikke ha flere nære slektninger eller barn, bestemte jeg meg for å gi denne donasjonen til minne om min kone. Jeg ønsker å donere kjøretøyet mitt slik at dagene mine blir talt på grunn av mangel på denne sykdommen som jeg ikke hadde noen kur enn palliativ behandling. Jeg vil gjerne vite om du er interessert i denne gaven.
Motta noen bilder av det aktuelle kjøretøyet.

Siden kjøretøyet er i Noumea i Ny-Fransk Caledonia med meg.
Jeg kontaktet et transportselskap for å finne ut vilkårene for hjemtransport til din destinasjon, og ekspedisjonslederen for selskapet GS Automobile-Nouméa fortalte oss at det tar € 975 før levering av kjøretøyet til ditt hjem og kostnadene for donasjons- og overføringsbeviset utgjør € 88.

Så vi ønsker å gi deg det på betingelser at du tar deg av transporten til destinasjonen, og transportkostnadene er 975 euro betales ved levering etter å ha sjekket kjøretøyets tilstand og tilhørende papirer, men du vil betale på forskudd for donasjons- og overføringsbevis på 88 euro.

Transportkostnader blir betalt på bestemmelsesstedet ved levering av kjøretøyet til hjemmet. Jeg spesifiserer nok en gang at transportkostnadene vil bli betalt til deg etter levering av kjøretøyet, og hvis det stemmer overens med beskrivelsen av reklamen min for å unngå mistanke.
Det er ingenting komplisert eller vanskelig, bare godta tilbudet jeg ga deg og ta vare på det, så vennligst gi oss et tegn slik at vi sender dine opplysninger til transportstrukturen for levering. Så send meg kontaktinformasjonen din som følger:
Etternavn :
Fornavn:
Leveringsadresse :

Nå er de igang igjen med ny annonse.

Men nå røper de seg. De har en admin fra Benin.

Benin ligger i Afrika rett ved Nigeria. Så da blir vel dette en Nigeria svindel?

Husk at her kjøres annonsen målrettet mot bestemte grupper på Facebook. Den er også betalt for. Så få en bil på grunn av sykdom er klassisk svindel. Her må alle styre unna.

  • Du kjenner ikke til firma
  • Du kjenner ikke til vedkommende
  • Du får en sykdomshistore
  • Facebooksiden er nyopprettet
  • Facebooksiden styres fra Benin i Afrika.

Så her er det lurt å styre unna.

Ser du feil på artikkelen? Send meg en mail på heimholt@gmail.com eller en melding på Facebooksiden min.Så skal jeg få feilen rettet.

Du kan støtte meg på følgene måter:

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: