Aprilsnarr: Facebook gir alle 15 minutters skjermtid

0

Vi er i en veldig spesiell tid nå og mange er hjemme. Derfor brukes også mange flere enn pc og mobil enn før. Vi strømmer masse film på tv. Nå har Apple, Netflix og Youtube bestemt å senke kvaliteten på film siden hele verden strømmer nå.

I de siste dagene har mange delt masse kjedemeldinger om hackere og andre kjedemeldinger. Dette knekker systemene til Facebook. På bildet under så kan du sjekke plattform statusen til Facebook. Som du ser så sliter de mye de siste dagene. Dette er bare ett bilde som er hentet herifra. Så disse tallene er ekte.

Bildet er ekte og er ikke manipulert

Derfor innfører de også begrensinger om at man kan være på Facebook kun 15 minutter om dagen. Så systemene ikke blir overbelastet av spam og kjedemeldinger.

De har lagt ut info på sine egne sider på engelsk. De skriver også at du vil få ett varsel på Facebook når tiden din er ute som her.

Dette skjer i kraft fra nå. Så framover så må du kanskje bruke mye mere tid på andre ting enn Facebook. Facebook vil også innføre at alle må kildesjekket før de deler noe på profilen sin nettopp for å forhindre spam. Kildesjekk betyr å sjekke om ting du finner på nett faktisk er sant eller fake news som mange kaller det.

Så de har endret standardfrasen til hvordan du har det? til Har du googlet det du skal dele på facebook?

Du må tenke på hva du poster på facebook i dag. Siden du er årsaken til at Facebook ikke klarer å ta unna all trafikken. Slutt og del spam og kjedemeldinger.

Dette er store og drastiske tiltak som vil påvirke mange mye, men igjen så får man kanskje brukt mere tid på familien og man blir en bedre kildesjekker. Facebook har lagt ut all info på norsk på denne siden.

Ser du feil på artikkelen? Send meg en mail på heimholt@gmail.com eller en melding på Facebooksiden min.Så skal jeg få feilen rettet.

Du kan støtte meg på følgene måter:

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: