Aprilspøk: Facebook lanserer: Facebook live 24/7

0

Facebook har i dag gjort store endringer på Facebook. De har begynt å automatisere tjenesten mer og mere for oss vanlige brukere. Som alle vet har Facebook tilgang til mobilen din og pc`en din. Dette skal de nå dra nytte av mye mere enn de har gjort tidligere.

Som du ser så har facebook tilganger til:

  • Sms
  • Mms
  • Mikrofon
  • Kamera
  • Din pc
  • Webkamera på pc
  • Tastatur på pc og mobil

Siden Facebook har denne tilgangen kan da ønsker Facebook nå og poste automatisk for deg og skrive nyhetene for deg. Slik at du ikke trenger å tenke på dette selv. Mark Zuckerberg skriver om nyheten på Facebook newsroom og Facebook siden sin.  Den ser du ett bilde av her.

Så dette er en relativt stor nyhet på Facebook siden alt blir mye mere automatisk. Mark sier følgene:

This is a huge step in Facebook. We will post all info from your phone and browser: pictures, record sound, Everything will be fully automatic. You will never think og posting a Facebook post again. You will be live 24/7 all the time. Since we do this we will also collect a lot more user data to make Facebook Live a munch better experience for you.

Funksjonen blir jo rullet ut i dag til Facebook brukere over hele verden. Vanligvis kjører Facebook beta på noen apper og programmer men ikke i dette tilfellet. Her får alle tilgang med en gang. Det er egnetlig på tide at Facebook gjør det enklere for brukerne sine. Det er mange som poster feil, angrer de de postet på Facebook o.s.v. Nå slipper de å tenke på det siden Facebook tar kontrollen.

Siden jeg har god kontakt med Facebook i Norge så har jeg fått tilgang til å gi tilgang til denne tjenesten her og nå. Da må du kommentere følgene på Facebook siden min:

Jeg vil ha #Facebook live 24/7 i komentarfeltet på denne posten.

 

 

Uansett her kan du lese mere om nyheten på Facebook newsroom.  Her er også nyheten postet på Mark Zuckerberg sin egen Facebook side.

 

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: