Facebook lanserer pålogging med Qr koder. Aprilspøk

0

Facebook lanserer i dag enda en ny måte å logge på Faceook på. Det er via qr koder som er brukt i mange sammenhenger. Har du ikke hørt om qr koder så her er en kjapp innføring.

QR-kode eller Quick Response code er en mosaikkode som har sitt opphav i Japan på begynnelsen av 1990-tallet. Det ble utviklet av det japanske selskapet Denso-Wave i 1994. Det er sammen med Datamatrix de mest populære todimensjonelle strekkodene. Kilde. Wikipedia

Disse kodene er nå mulig å bruke på Facebook pålogging.

Hvis du går under instillinger på Facebook. Deretter sikkerhet øverst til høyre. Deretter vil du få ett nytt valg nederst til høyre der du kan aktivere QR koder. For å få dette til å virke så må du ha en qr kode skanner på telefonen din. Så dette blir en ny variant av Facebook sin egen 2 trinns sikring. Du må ha en app på smarttelefonen din for å scanne disse kodene. Det kan du laste ned her:

Android

iPhone

Når du har aktivert qr kode på profilen din så får du opp ett ikon ved Facebook innloggingen som må skannes for at du skal kunne logge på enkelt og greit.

Jeg har selv aktivert det på min egen profil. Jeg har også gjort det sånn at du kan skanne min qr kode så du kan komme rett til dine instillinger i Facebook så det går fortere.

Dette er tilpasset via Facebook sin venne funksjon. Så man sikrer at utrulleringen går fort og greit for alle Facebook brukere.

Når du har scannet koden så kan du fortelle meg hva du syntes om denne nye Facebook funksjonen. Ha en fortsatt fin påske.

 

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: