Facebook private video, OMG!! – Y0TUBE, 98% kan ikke se dette mer enn 15 sekunder!! spam

0

Ny spam spres på facebook. Den tagger andre personer. Her skal jeg finne ut av åssen dette spres. Den kommer i flere varianter som dere ser. De 2 første leder til en død link som du ser under.
Trykker jeg blir jeg ledet videre til en mellomadresse på Dropbox som får så mye trafikk og der har Dropbox stengt tilgangen på siden. Så her er det stopp. Da må jeg finne andre kilder, men siste video leder meg hit. 98% kan ikke se dette mer enn 15 sekunder.
Der må du skrive inn en kode for å bevise at du er ett menneske. De kodene kalles capta kode. Denne sikkerheten er for dårlig og her har Google gjort endringer for å gjøre nettet sikrere.
Videre så blir du ledet til en videoside der du må bli med å 3 konkurranser for å se video. Altså det er kommersielle aktører som står bak.
I koden på siden står det også ett javascript. Det er det scriptet som gjør at du tagger andre så svindel spres.
Anbefaler alle å sette tagge sperre på Facebook profilen sin. Det gjør du under instillinger -> Tidslinje og tagging. Det må settes på 2 plasser.
Deltar du på de så må risikerer du å bli oppringt på masse telefonsalg og få masse spam på mail. Konkurransene dems går også i 4 land samtidig så det er små vinnersjanser her.
Jeg har skrevet om Euroads før og de er en av de største spamkildene på Facebook. 
Har du fått spammen??

Da må du rapportere innlegget du deler. Rapporter det som spam og svindel så facebook kan få det bort.

Ingen apper installeres her. All spredning går via ett javascript.

Følg meg på sosiale nettverk:

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: