Google+ blir ikke lagt ned med det første. Her har du hvorfor.

0

Jeg hører det så ofte på facebook.
På google+ skjer det ingenting. Google+ er ett spøkelseshus. Du har ingen venner på Google+.
Det er som å stå på utsiden av en fotballhall med topplagene som spiller mot hverandre med billetten i hånda uten å tørre å gå inn. Det skjer masse, men du forstår ikke teknologien. Dermed så er det «ingen som bruker det».
Denne posten skal omhandle noe annet. Google+ er neste kjernen i alle google sine tjenester, men det forstår ikke folk flest.
Dette er noe de har gjort over tid og bruker du ikke Google+ vet du ikke om mye av det som jeg skal skrive om nå.
1. Bilder appen på android.
Denne appen tar vare på alle bildene du lagrer på android mobilen din og legger dem opp til google+. Det kan du jo bestemme selv om skal være av eller på. Denne appen omfatter alle android mobiler og så langt er 1 milliard enheter aktivert. 
2. Bilder appen er tett integrert mot Google disk. , men jeg håper alle bilder du laster opp på mobil også blir synlig på google disk og ikke bare på google+.
3. Google integrerer også bilder med google+ mot pc`en din. Der bruker de en oppdatert versjon av picasa. 
4. Google sin bloggtjeneste. www.blogger.com  Alle bildene de bruker lastes opp i google+, men det sier de ikke høyt. Kommentarfeltet til blogger er også.… tata… Google+. Blogger er også tett integrert mot google+ via deling.
På min google+ profil har jeg en egen side med bilder som heter datahjelperne. Fjerner jeg bilder derifra forsvinner de fra bloggen.
5. Picasa. Google sitt bildeprogram er også tett integrert mot Google+.
Hvis jeg gjetter litt fram i tid så vil nok Google forandre Picasa til bilder. Det er mere lettforståelig og da blir det nok også integrert i Google+. Google+ bilder logoen vil nok prege enda mere i tiden som kommer Grunnen til at jeg tror det er at Picasaweb er blitt fjernet og nå blir du sendt direkte til dine Google+ album.
6. Google Glass er tett integrert mot google+. 
7. Du kan også logge inn på alle nettsider som på facebook med google+.
8. Youtube er godt integrert med Google+
9. Bildeboble funksjon som du får med alle Nexus enheter og kan lastes ned utenom. Er tett integrert mot google+ og google maps. Du kan også bruke google+ mere i Google maps
10. Google play spill. Google sin spill tjeneste bruker også Google+.
11. Google+ appen er preinstallert på alle android mobiler og den kan ikke fjernes.
12. Google hangouts eller sms og videosamtale appen til Google er også integrert med Google+.
13. Google+ er innebygd i Google sin søkemotor. Del søk direkte i Google+.
14. Google+ er integrert i Gmail.
15. Google+ er integrert i Google play butikken sine kommentarsystem.
Så langt er Google+ bygd inn i: Google maps, Gmail, Google søk, Android, Picasa, Google Glass, Google drive, Google login og Google spill.Det er mange av de største tjenestene til Google.
Når så mange av google sine tjenester er avhengig av Google+. Hvorfor tror du da at Google skal skru av Google+ bare fordi du ikke forstår åssen det funker?? Tygg litt på den. Du tar feil. Sorry å skuffe deg, men nå forstår du litt mer om hvor stort Google+ faktisk er.
Google+ er rammeverket til alle tjenestene til Google og flere og flere blir bygget inn i google+.

Følg meg på sosiale nettverk:

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: