Gratis Sony høretelefoner facebook svindel/spam

0
Denne styrer du unna først som sist. Du kommer på linken ved å trykke på noen av disse som er i kommentarfelt overalt på Facebook nå.
Alt som er gratis på Faceook fører gjerne bare til en ting og det er skadevare på facebook konto eller at du blir lurt. Trykker du på linken havner du på bildet som jeg postet som førstebilde. Deretter blir du bedt om å installere en facebook app.
Det som er nytt som denne appen ber om er nyhetsoppdaringer. Det er derfor den sprer seg som bare det på alle store liker sider på facebook.
Appen vil så publisere på dine vegne. Det har du kommet så langt har du kommet alt for langt. Trykker du OK på dette så kommer du til å spamme ned alle venner og offentlige sider og poster med gratis høretelefoner som du aldri får. Du ser heller ikke så veldig smart ut siden du tror på alt at er gratis på Faceboook.
Etterpå blir du bedt om å trykke på følgene taster. Det hjelper heller ingen.
For å fjerne dette så må du fjerne appen om heter Imgur  på facebook profilen din. Da vil du slutte å spamme ned sider, venner og grupper.
Mange tror at denne meldingen befrefter at mange har fått headset i posten. Det er feil. Som du ser på bildet så står det imgur og det er spam appen som poster meldingen. Ikke vennen din.
Appen er også lett å fjerne.
Det gjør du under instillinger -> applikasjoner.  Finn appen og fjern.
Denne svindelene styres under domeneleverandøren Godaddy fra USA.
Under der igjen så er eier domanbyproxy så dette er domener som er vanskelige å finne eieren på, men det er gjort med hensikt.

Følg meg på sosiale nettverk:

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: