Gule sider Android app test

0

Gule siders nye android app.
Appen har nå fått ett mye renere design. Du kan søke direkte på startskjerm etter det du trenger der og da.
Trykker du på pilen nederst til venstre finner telefonen ut der du er akkurat nå. Har du gps på mobil får du det mere nøyaktig enn med bare mobile basestasjoner.
Du kan også trykke på meny for flere valg.
Her kan du spesifisere etter det du skulle trenge. Alle samtaler du har tatt på telefonmerke vil også komme opp med navn. Det er praktisk. De som ringer deg blir også automatisk sjekket opp mot gulesider sin telefonkatalog og du kan velge å lagre navn på telefon i ettertid eller ikke.
Alt du søker opp havner på bokikonet. Trykker du på det får du opp det du har søkt opp og en X. Med x`en kan du gå inn å slette søkene dine.
Liker du å være ute på sjøen? Nå har gulesider lansert sjøkart som gir deg masse info når du skal ut på tur. Dette syntes jeg er en veldig praktisk funksjon å ha på mobil.. Du kan også tilpasse kartvisning etter det du ønsker: Vanlig kart, hybrid, flyfoto eller Sjøkart.
Du får også opp åpningstider på butikker samt mail og hjemmeside på info om firma. Du kan maile dem direkte på mobil eller se på hjemmesiden dems. Spesielt åpningstider og mail er nyttig syntes jeg. Da vi bruker mobil mer og mer for tiden.
Du kan også få kjørerute og legge til flere valg for motorvei og ferge som du kan fjerne eller la stå. Samt Raskeste vei og korteste vei. Begge deler skal være raskt, men hvor stor forskjell det er på raskest og kortest vei gjenstår å se. Det må du teste ut selv.
Ellers hadde man mange flere muligheter med gammel versjon av app. Argumented reality samt masse instillinger. Her har gule sider kuttet ned på mye, men det enkle er ofte det beste? Det gjenstår å se.
Argumented Reality er nå fjernet fra den nye appen.
Går man inn på instillinger på app så finner man ansvarfraskrivelse, men denne er for iPhone og iPad på en android telefon?? Gule sider har vel brukt klipp og lim, men glemt å rydde opp i ettertid. Så her har de en jobb å gjøre.

Policy er også oppdatert siden sist.

Siste oppdatering på appen er at du kan velge hvilken konto på telefonen du skal lagre telefonnummer til.
Dette er en etterlengtet oppdatering. Jeg for min del lagrer alt i Google kontoen. Bytter du telefonen en gang i  fremtiden så blir alt overført til neste telefon automatisk.

Det har jeg også skrevet en guide på her. Har du android telefon så lagre alltid kontakter på google konto.

Alt i alt syntes jeg appen er kjempebra. Den er lett å bruke og den er raskt. Den er også meget brukervennlig.

Appen er nå oppdatert igjen og du kan nå få se hvem som har sendt deg sms og du kan også få koblet appen mot facebook så du kan se hvor vennene dine er på kart.
Jeg har sjekket opp med eniro om åssen facebook tilgang de krever og avventer tilbakemelding.

Vurderer du andre sier du??

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ms1881 Du har jo telenor sin opplysning, men den koster 39 kr mnd og Gule sider er gratis. Uansett å bra appen er så er gratis å foretrekke. Telenor burde vært lurere her, men tydeligvis ikke.

Ting jeg savner:
nedlastingsinstillinger: Kunne velge å laste ned kart via wifi eller mobilnett eller begge deler.
For å kunne unngå dyr mobilregning.

Appen kan du laste ned her. 

Følg meg på sosiale nettverk:

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: