Har du mistet tilgang til Spotify?

0

Flere har nå rapportert til meg at de plutselig har mistet tilgang på spotify kontoen sin. De har da søkt opp seg selv på epost på Facebook og da fant de følgene.

Så her er det noen som har fått tak i ett verktøy for å knekke Facebook passord. Dette er delt via en privat profil på Facebook. Så står du på denne listen så må du bytte passord fort. Dette er flere norske profiler.

Det er desverre alltid noen som skal ødelegge for andre. Dette er cracking av passord. Det vil si at de bruker småprogrammer for å lete opp brukernavn og passord på Spotify.

Jeg har nå fått ett spor jeg kan lete videre på og det er teksten: Spotify Cracker | by m1st. Det googler jeg opp på internet. 

Der finner jeg først en video som demonstrerer programmet som er brukt for å få tak i brukernavn og passord. Deretter finner jeg en side der programmet selges.

Som du ser så takker de den som har laget dette programmet.

Etter å ha søkt flere plasser på google og facebook så finner jeg fort mange adresser til nordmenn som bruker tjenesten.  Jeg sjekket også om spotify hadde 2 trinns sikring så du kunne sikre kontoen din bedre, men det finnes desverre ikke for øyeblikket. Så har du mistet tilgang på kontoen din? Da må du kontakte Spotify.

Husk at dette skjer overalt i dag. Dette er bare ett av mange verktøy folk bruker for å få tak over kontoer.  Hvis jeg får flere tips om dette så vil jeg belyse flere problemstillinger ved cracking.

Jeg har ikke så mange linker i denne saken så vil du finne ut mer så må du nesten søke epost adressen din opp på google og facebook for å se om du er rammet.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: