Hvit bjørn river kvinne i stykker facebook spam oppdatert

0

Mange deler nå dette bildet av en hvit kvinne som skal rives i stykker. For det første så skjedde det ikke. Hun ble reddet, men bildet brukes til at du skal få se en video av henne der hun skal rives i stykker. Denne skrev jeg om i 2019. Spammere bruker forsatt samme nettadresse. Mange sprer dette og kaller dette for virus, men er det det? Trykker jeg på bildet over kommer jeg til en ny side.

Her må jeg dele video før jeg kan få se film. Så blir jeg sendt til en ny nettside der jeg skal få se film. Kommentarer på facebookside er falske.

Mange kontakter meg at de får mye varsler om svindel på mobilen sin nå og pc. Det er fordi du har akseptert varlser på en ukjent nettside som her. Jeg trykker tillat. Vil se hva jeg får av spam. Video får jeg ikke se, men jeg får nok spam på Chrome framover.

Husk at dette så langt deles frivillig. Så formålet med denne svindelen er at du skal godta varsler på spamsiden. Deretter delta på spam. Varler på chrome fjerner du under instillinger på chrome.

Det gjøres på personvern og sikkerhet under avanserte instillinger Chrome. Deretter nettstedinstillinger og varsler. Jeg har også testet varlser på sånne spamsider og de er ofte veldig aktive. Her er det lite som skjer.

Så konklusjon av spam?

  • Video får du ikke se.
  • Facebook kommentarer er falske.
  • Du lures til å motta spam på chrome som du lett kan ta av.
  • Dette er ikke noe virus.

Ser du feil på artikkelen? Send meg en mail på heimholt@gmail.com eller en melding på Facebooksiden min.Så skal jeg få feilen rettet.

Du kan støtte meg på følgene måter:

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: