Hvordan fjerne reklame i Google Chrome uten Adblock

0
La oss si at du surfer på Google Chrome og så plutselig dukker det opp en grønn linje under en tekst på artikkel.
I noen tilfeller kan det være virus og nettleseren er infisert, men ikke i dette tilfellet.
Siden jeg bruker Google Chrome som er laget av Google så har de en avtale med mange reklamefirmaer rundt omkring i verden om å levere målrettet reklame til deg.
Her er jeg blitt rammet av ett av disse firmaene. Trykker jeg på toppen av bildet står det annonsevalg. Da kommer jeg hit.
Googler jeg firmaet så kommer det fram at de har en avtale med Google om å levere målrettet reklame i Europa.
Google har ett slagord som er don`t be evil. Så det vil si at du kan slå av dette. Går du inn på hjemmesiden til youronlinechoices så får du flere valg.
Der velger du on/off og da kommer du til denne siden. 
Det tar noen minutter å laste inn alle selskaper, men her velger du slå av alle selskaper. Da får du mye mindre reklame i nettleseren, men de sier også at du ikke kan fjerne alt. Noen selskaper må du skru av manuelt, mens andre må lastes på nytt.
Så på denne måten får du fjernet mye google adsense reklame fra Google Chrome.
Siden sier også:

Vær oppmerksom:

Hvis du velger å slå av interessebasert markedsføring betyr det ikke at du ikke lengre vil se annonser på Internett. Det betyr derimot at annonsene du ser på Internett ikke vil være målrettet mot deg og dermed være mindre relevante. Å slå av interessebasert markedsføring vil ikke påvirke andre tjenester på nettet som bruker informasjonskapsler, som f.eks. e-post, handlekurver, innstillinger og bildeopplastning. Nettsider som du besøker vil fortsatt kunne samle informasjon for annet bruk.
Adblock fjerner de resterende reklamene i nettleseren og plugin finner du her.

Følg meg på sosiale nettverk:

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: