Hvorfor du ikke bør trykke på alle facebook liker sider.

0

Her skal vi skrive litt om en annen svindel som foregår på nettet. Ofte når du er på facebook så kommer du gjerne over en sensasjonell nyhet som en venn/venninde av deg har vært inne på først:

Som du ser av overskrifter og bilder så er det veldig lokkende! Dette må du bare se!

Når ting gjerne er så fantastisk så er det gjerne ikke et og du skal IKKE trykke på liker bildene.
Ofte så ser du gjerne at flere tusen liker bildene. Det er ikke fakta. De som har laget dette har laget ett bilde som viser antall som liker og lagt til bilde så det «ser ut som» at mange liker det og dermed vil flere trykk på liker.

Når du trykker på bildene blir du bedt om å oppgi email og mobilnummer for å være med i spørreundersøkelser for å kunne se disse filmene. Da gir du mye info til bakmennene så de kan spamme deg på emailen din samt sende deg dyre sms.

Dette bilder møter deg veldig ofte når du skal se på en film:

Har du kommet så langt så skal du ikke godkjenne alle de testene for å se filmene. Det er bare tull.
Når du trykker på liker koblingen så vil den dukke opp automatisk på din facebook side og venner vil da også trykke også bare sprer det seg. De kan i verste fall gjøre skade på facebook profilen din.
Folk på nettet har sett seg lei på dette. Så neste gang du ser en «fantastisk nyhet» på veggen. Da søker du opp navnet her:
Disse sidene viser deg innholdet UTEN at profilen din blir skadet, du må ikke sende sms eller motta mail for å svare på undersøkelser.

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: