Inbox for Google.

0
Inbox fornyer gmail kort fortalt. Google har lagt til mange nye muligheter i denne mailløsningen i tillegg.
Samtidig som de har lagt ut appen så alle kan installere appen via Google Play Du kan også gå inn via webgrensesnitt på pc eller mac rett i nettlesren på denne adressen; inbox.google.com
Det som er nytt i Inbox er at du kan:
• GRUPPER – E-poster med lignende innhold grupperes, sånn at du kan ta deg av alle sammen på én gang – og du kan kvitte deg med dem med ett trykk.
• FREMHEVEDE ELEMENTER – Se den viktigste informasjonen uten å måtte åpne e-posten. Sjekk inn på fly, se leveringsinformasjon for ting du har kjøpt og se bilder fra venner med én gang.
• PÅMINNELSER: Dette er mer enn bare e-post – du kan legge til påminnelser sånn at innboksen din inneholder alt du trenger å komme tilbake til.
• UTSETT: Utsett e-poster og påminnelser sånn at de kommer tilbake når du er klar til å ta deg av dem – neste uke, når du kommer hjem eller når du måtte ønske det.
• SØK: Inbox hjelper deg med å finne akkurat det du leter etter – fra kommende flyreiser til adressen til en venn – uten å måtte grave gjennom teksten i e-poster.
• FUNGERER MED GMAIL: Inbox er produsert av Gmail-teamet, så alle e-postene dine fra Gmail er her, og det er påliteligheten og søppelpostbeskyttelse fra Gmail også. Alle e-postene dine er fortsatt i Gmail, og det kommer de alltid til å være.
Inbox virker også godt samkjørt med sosiale nettverk og de tjenestene du bruker på mail.

For min del så syntes jeg Inbox er kjempebra og her blir Gmail pensjonert delvis Inbox bruker jo gmail på mange instillinger, men den er enkel å bruke, men har ikke så mange avanserte instillinger som gmail. Det håper jeg kommer på sikt. 

Følg meg på sosiale nettverk:

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: