Jysk Facebook svindel Mai 2019

Jysk svindel foregår nå på en nyopprettet Facebook side som er opprettet 9 mai.

Siden har 13 likes og har ingen sammenheng med norske jysk som har 85.000 likes. De er ganske aktive og kjører 65 aktive annonser målrettet mot nordmenn. I går kjørte de 35 så de har økt mye fort.

Her ser du alle aktive annonser som kjøres nå. Trykker du på annonsen. Så kommer du hit.

Som du ser så må du svare på spørsmål. Kommentarer under er falske og nettsiden er rettet mot mobilbrukere.

Så må du legge inn postnummer.

Deretter vil de ha mye mere info. Så må du lese liten tekst som vanlig.

Her krever de:

 • Fødselsdato
 • Fornavn
 • Etternavn
 • Postnummer
 • Sted
 • Epost
 • Mobil

Når du gir fra deg såpass mye så kan dette fort misbrukes til identitetsvindel.


Kampanjen skal organiseres av MPP Media Pay Plus Ltd (MPP), basert på Ouolter Ntisnev 3, 4155 Petcon Court 4-302, Kato Polemidia, Limassol, Kypros, fra 14. mars 2019 til 31. desember 2019 (sluttdato). Enhver voksen med fast bosted i Norge kan delta i kampanjen. Ansatte i MPP er utelukket fra deltakelse. Hver person kan bare delta en gang i denne konkurransen. Deltakelse via automatiserte massedeltakelsesprosedyrer er utelukket. Vinnerne vil bli valgt hvert kvartal (tre måneder) innen 2 uker etter sluttdatoen for MPP ved uavgjort fra hver konkurrentoppføring mottatt og informert som sådan via e-post eller telefon. Premiene vil bli sendt gratis til den angitte boligen i Norge. Vennligst kontakt oss på: help@yousweeps.net. Vi vil kontakte deg for å diskutere eventuelle bekymringer innen 48 timer etter mottak av din epost. 


Ved å delta i denne kampanjen, gir jeg mitt samtykke til å bli kontaktet direkte. Hensikten er å få kontakt med sponsorer som ber om ditt samtykke. Med din videre deltakelse behandles dine preferanser for kommunikasjonskanaler via e-post, mobiltelefon og (egen) mobile nettsteder i samsvar med YouSweepss vilkår for bruk og personvern og tidligere kjøpte tjenester og produkter. Klikk her hvis du ikke vil gi samtykke til overføring av personopplysninger til tredjepart.

Så krever de enda mere info fra deg. Du må så svare på en rekke spørsmål. Alle disse spørsmålene fører til mersalg og du vil bli kontaktet i etterkant for å bytte alt mulig fra strøm til forsikring..

Denne svindelen er veldig lik freia spammen som gikk for en stund siden.

Til slutt skal du vinne en iPhone. Denne iphone annonsen har også blitt brukt i mye svindel igjen og igjen.


Hjem
Generelle Vilkår
Kontakt
Slik fungerer tjenesten Spillogvinn: Deltaker registrerer seg med sitt mobilnummer og svarer med JA eller OK for å motta SMS eller bekrefter registreringen ved å svare på en push-melding på telefonen eller må skrive inn en PIN-kode. På denne måten aksepterer deltakeren at han eller hun har lest og forstått betingelsene og aksepterer å abonnere på tjenesten. Deretter: Tjenesten SpillOgVinn tilbyr er et ferdighetsspill som går ut på å flytte mosaikkbildene med så få trekk innen kortest tid som mulig. Vinneren er den som fullfører spillet med færrest trekk og best tid i løpet av en spillperiode. Deltakeren kan vinne en fin premie som ble valgt på forhånd eller som annonsert i denne tjenesten. Hver deltaker har mulighet til å spille så mange ganger de ønsker per måned. Når spillperioden er over vil alle spillresultater nullstilles og neste spillperiode starter. Neste spillperiode starter den 1’e Mai 2019 og avsluttes 31. Mai 2019. Spilleren spiller for å vinne premien som er oppført på denne nettsiden. Det vil bli gitt ut en premie pr måned. Denne tjenesten koster 119,- kr. per uke inkl. moms. Alle beløp registreres på deltakerens mobilregning eller trekkes fra saldoen på deltakerens kontantkort. Tjenesten er et abonnement med automatisk fornyelse, som når som helst kan sies opp av deltakeren ved å sende en tekstmelding med “STOPP” til 2145. Alternativt kan deltakeren ringe vår kundeservice på 40555573 eller sende en e-post til no@mobi-help.cc. Hvis tjenesten ikke blir kansellert, fornyes den automatisk for en uke. Denne tjenesten leveres av LTT Mobile Media Ltd.. LTT Mobile Media Ltd. er ikke tilknyttet merkene og produsentene som er oppført her. Varemerker, tjenestemerker, logoer (inkludert blant annet de enkelte navnene på produkter og forhandlere) er de respektive eieres eiendom.

Her er det du må passe deg for:

 • Falsk facebookside
 • Falske nettadresse
 • Du gir fra deg masse info
 • Du vil bli oppringt for mersalg
 • Du godtar masse vilkår du aldri vil lese ellers.
 • Du gir fra deg masse personlig info som kan brukes til identitetssvindel.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Ser du feil på artikkelen? Send meg en mail på heimholt@gmail.com eller en melding på Facebooksiden min.Så skal jeg få feilen rettet.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236