Konen min skal utgi bok – Huldra Maja og trollet under teppet.

0
Huldra Maja og trollet under teppet

Konen min har blitt så heldig at hun skal utgi barnebok og hun drømmer om å bli forfatter. Her har du informasjon om hva boken handler om.

I den trolske dalen Alvedalen bor ei snill og mystisk hulder med gullpels. Hennes navn er Maja. En dag finner Maja det lille trollkrapylet Agapantus Fillifjompen som har forvillet seg inn i fjellhulen hennes. På leting etter månesteinen har Agapantus kommet bort fra trollfamilien sin, og Maja bestemmer seg for å hjelpe ham med å finne dem. Troll kan som kjent bli til stein i dagslys, så deres ferd igjennom Alvedalen blir et spennende og magisk eventyr.
Margareth Helen Jakobsen er født i 1983 og kommer opprinnelig fra Helgelandskysten. Hun er gift, er mor og jobber som tannpleier og babysvømmingsinstruktør. Hun har alltid vært glad i å være kreativ, særlig med tegning, maling og skriving. Huldra Maja og trollet under teppet er hennes debut som forfatter.
Tittel: Huldra Maja og trollet under teppet
Forfatter: Margareth Helen Jakobsen
ISBN: 9788282513692
Format: 13×20 cm
Antall sider: 106
Innbundet
Den kan nå bestilles på de fleste store nettbutikkene i Norge.
Så hvis du har noen små hjemme som har lyst til å høre en spennende historie om troll og hulder så er det bare å bestille. Boken er beregnet fra 5-8 år.

Følg meg på sosiale nettverk:

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: