Samsung Galaxy S2 – Android spill

0

Før var det stort skille mellom konsoll og mobil. Dette skille blir bare mindre og mindre.
Her skal jeg vise deg noen av de beste grafiske spillene på Samsung Galaxy s2. Denne telefonen ble kåret til årets telefon i 2011

1. Need for speed Hot Pursuit

Spillbarhet og grafikk er utrolig bra og det er lett å sitte timer forran dette spillet. De kan lastes ned her. Det koster 40 kr på android market, men på samsung apps er det gratis. Det tar bortimot 500 mb på telefonen.
2. Shadowgun
Spillet er i kategorien som doom bare på mobil. Kort fortalt skyt alt som kommer i din veien. Kontrollene er lette å bruke og spillet er morro å spille. Grafikken på spillet er også veldig bra. Det koster 30 kr på markedet.
3. Blood and Glory
Dette spillet tar deg tilbake til gamle rom og gladiator kampene. Her skal du sloss deg oppover til heder og ære. Du får bedre våpen underveis. Du kan også kjøpe deg våpen med bankkkortet ditt, men det anbefaler vi ikke. Spillet er gratis og kan lastes ned her.
4.Asphalt 6 Adrenaline HD
Dette spillet er tilsvarende Need for speed, men veiene er større og jeg får ikke samme fartsfølelsen som på Need for speed. Du kan kjøpe og modifiere biler etterhvert som du stiger i gradene. Her er det mange timer med underholdning. Spillet er gratis og kan lastes ned her og her.

5. GTA

Spillet kan lastes ned her.

Det finnes ufattelig mange flere HD spill og 3D spill. Jeg har tatt for meg mine favoritter så langt. Neste gang jeg så blir det kanskje noen andre spill da markedet er i endring hele tiden.

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: