Nyheter mobil og pc 2015

0
Nå du kjøper pc i år så skal du kjøpe en pc med følgene:
SDD disk. De store butikkene som elkjøp, expert, lefdal har faktisk veldig få av disse bærbare pc`ene med SDD. Jeg skulle kjøpe en ny bærbar for en i familien over nyttår og den skulle ha 15 tommer og SDD, men det var umulig å oppdrive hos kjedebutikkene. Så derfor må du som forbruker mase på kjedene så dette blir en standard for alle bærbare i 2015. Pc`ene koster mere, men det er bare fordeler med denne teknologien.
Komplett har en fin oversikt på hvilke bærbare pc`er de har med SSD Det har ikke Elkjøp, Expert eller Lefdal. Det håper jeg at de kommer med på sidene sine i år.
Det er mange fordeler med denne harddisktypen. Den til venstre er den gamle. 
Den måtte snurre rundt som en platespiller for å bearbeide dataene dine. Jo fortere den snurret jo kjappere jobbet pc`en.
Den nye ssd disken er kun en minnebrikke. Den tåler fall, den lager lite støy, den er meget rask.
Oppstart av Windows 8 på 5 sekunder er faktisk en realitet nå.
Intel kommer med nye prosessorer i år som igjen gir kjappere og tynnere bærbare. Skal du ha denne i bærbar pc må du spør etter en pc som har Core m prosessor.  Du bør da velge versjon i5 eller i7. De skal ha god ytelse. De kommer også med en ny teknologi som heter Realsense.

Når det gjelder mobiler i år så vil 64 bit komme for fullt og Nvidia satser stort på prosessorer for mobiler Tegra X1 med 128 kjerner. Her håper jeg at mobilprodusentene tar denne brikken i bruk.

Du vil også få så mye som 8 gb minne i mobilen din. Da Samsung akkurat har lansert sin nye mobile ram brikke. 


Vi får også en ny usb standard som passer uansett åssen du plugger den inn. Samt at den får mye høyere hastighet.

På bildet er ny standard over og gammel under.

Følg meg på sosiale nettverk:

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: