Om Datahjelperne

Datahjelperne.no er registert som et enkeltmannsforetak der Jørund Heimholt står som eier. Pengene jeg får inn på siden via annonser og sponsede artikler går til drift av siden.

Mitt orn nummer er: 916 768 710

Datahjelperne ble tatt fordi det er lett å huske selv om det er bare jeg som står bak.

 

 • Jeg forsøker å lage enkle og gode guider.

 • Jeg tester produkter. Jeghar ingen terningkast, men heller mange for- og motargumenter. Terningkast og karakterer kan bli misvisende. Dessuten må folk gjøre opp sin egen mening.

 • Jeg skriver mye om Facebook og sosiale medier.

 • Jeg skriver mere og mere om sikkerhet på nett.

 • Jeg hjelper folk gratis på siden min.

 • Jeg jobber med å få nye annonse partnere på siden min. Så langt har jeg fått mange forespørsler om pengespill reklame, men det har jeg takket nei til.

 • Jeg har en filosofi som går ut på at vi deler kunnskap til så mange vi kan. Ingen spørsmål er for dumme.

 • Jeg har ingen kommentarfelt. Det har vi kun på de sosiale mediene vi er representert på. Årsaken til det er at jeg ikke skal bruke tiden vår til å moderere nettroll, men holder fokusere på å lage godt innhold som folk har bruk for.

 • Jeg skriver aldri artikler på kommando, med mindre de er ønsket av leserne mine. Godt innhold tar tid å lage, så da bruker vi heller tid på å lage gode artikler fremfor å serieprodusere innholdet.

 • Jeg lover å alltid holde oss saklige og gi brukerne lettfattelig og god informasjon.

 • Jeg deler informasjon om alt som skjer i dataverdenen på de sosiale medie-sidene våre. Fra spill, skjermkort, nytt fra PC-produsenter, nye mobiltelefoner, og programvare. Vi forsøker å dekke alt.

Trenger du hjelp til å sjekke ut svindel? Eller helt andre ting?

Ta kontakt så blir vi enige om opplegg og pris.

 

Datahjelperne.com ble startet i 2011 som ett fritidsprosjekt av Jørund Heimholt. Det var fordi at jeg savnet et IT-nettsted som var gode på fakta og kilder og hadde gode guider. Jeg savnet også et nettsted som fokuserte på mange områder innen IT og ikke bare noen få, spesifikke områder. Jeg ønsker å lage et nettsted som kan hjelpe alle mennesker på alle nivå på sikt.

Etter starten så var fokus brukerveiledninger. Nå blir det mere fokus på sikkerhet på nett samt plukke fra hverandre spam og svindel saker.

Før datahjelperne.com ble flyttet over på nytt .no-domene så har flere artikler gått viralt. For eksempel har vi nådd ut til 800.000 i organisk rekkevidde på Facebook og passert 1.700.000 unike treff siden 2011.

I den siste tiden så vil det være mye mere fokus på sikkerhet på nett.

Jeg har full jobb utenom dette prosjektet. Denne siden er bare ett deltidsprosjekt. Jeg jobber gratis mot brukere, men firma kan ta kontakt for annonsering på nettsiden.

 

Jørund Heimholt

Grunnlegger av siden og enkeltmannsforetaket datahjelperne.

10700750_10154738428855237_8821067612840328836_o

Vis Jørund Heimholt sin LinkedIn-profil Vis profilen til Jørund Heimholt

Bosted: Oslo

Jeg har 12 års erfaring innen it. Jeg har vært med på flere pc utrulleringsprosjekter og har sittet på kundesenter fra 1-3 linje samt jobbet med kunder ute på lokasjon. Som person er jeg løsningsorientert, liker å holde meg oppdatert innen it på mange områder. Jeg har mest erfaring med problemløsning på klienter og smartmobiler. Jeg har også erfaring med blogger og wordpress på nettrelaterte ting. Jeg har også holdt kurs for sosiale medier for www.lmfnorge.no

Mine systemer der jeg har mest kompetanse på er:

Microsoft Windows: Fra dos til Windows 8.1 og Windows Mobile.

Android

Feilsøking på klienter som bærbare og stasjonære pc`er.

Feilsøk på smartmobiler.

Google sine systemer.

Sosiale medier

Datasikkerhet

 

Jeg ønsker også å komme ut av komfortsonen min å lære mer om Apple og Linux på sikt. Samt få mere kunnskap om skyløsninger og servere.

 

 

 

 

tumblr_ms8cjp68hs1sg6122o1_500

Ji bruker også informasjonskapsler på siden for å føre statistikk på siden med Google Analytics, men vi vil ikke ha noe pop up som maser og forstyrrer brukerne. Så da får du informasjonen her istedenfor. Vil du ikke være med på denne informasjonen så kan du installere denne pluginen i nettleseren din(Google Chrome).  Så fører jegikke statistikk over deg.