Outlook mail phishing svindel

0

Disse outlook mail svindelene vil nok alltid komme desverre.  Her er det sendt fra en outlook.com adresse. Samt at måten dette er gjort på gjør at denne er lett å se at er svindel lang vei. De har lagt innen logo i emnefelt på mailen. De har også endret fonter på mail så alt ser rart ut. Microsoft vil sende ut mail til deg fra tid til annen hvis kontoen din kanskje blir kompromittert av noen andre, men da sender mailen fra en helt annen mail adresse: @accountprotection.microsoft.com.

Så får du mail fra adressen over så kan den være ekte, men som har skrevet om tidligere så kan denne også forfalskes. Da vil nettadressen du sendes til røpe at det er svindel. Uansett så rykker jeg på sign in and update your acccount.

Jeg blir så sendt hit. Legg merke til at alt er veldig profft laget, men nettadressen har ingenting med microsoft å gjøre.

Nettadressen er også laget som sikker for at dette skal virke mere troverdig.  Jeg har sagt det før, men sier det igjen. https: er ikke lenger noen garanti for at siden er sikker. Når svindlere bruker dette i stort omfang. Så trykker jeg meg videre.

Videre så krever de mail og passord. De har også lagt seg bryet å legge inn sikkerhetskode. Når jeg har fyllt inn info så blir du sendt til outlook sin ekte nettside for at dette skal virke troverdig.

Så her gir du brukernavn og passord til scammere. Når de har fått dette passordet så vil de garantert prøve det på flere nettsteder og plasser  du kan ha kontoer.

  • https: er ingen garanti for at det ikke er svindel
  • Her får de tak i mail og passord.
  • Dette er bra laget på noen områder.

Igjen så er du usikker på mail, facebook spam og andre ting. La meg trykke så slipper du. Jeg gjør det tilgjengelig for alle så er det vinn vinn for alle på sikt.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: