Profile Viewer Facebook spam

Denne vises på vegger ofte på facebook nå for tiden.

Man blir bedt om å få se hvem som ser på profilen sin, men det går desverre ikke. Det er det KUN facebook som har tilgang til.

Dermed gir du fremmede bakmenn tilgang til facebook profilen din samt at du gir dem MASSE tilgang.


Når du går videre kommer du hit og du har godtatt å installere appen genererer appen en liste på vennene dine som du da har gitt dem full tilgang til.

Her velger jeg og fjerne appen så den ikke spammer ned vennene mine, verifierer du her vil du mest sannsynligvis måtte bekrefte med epost og da får du enda mere spam på mailen din i tillegg.

Gå inn på personverninstillinger -> apps og fjern appen.

Løsningen er enkel for å fjerne dette, men det kan gi deg mye problemer hvis du ikke følger med på hvilke apper du installerer på facebook profilen din. Bare fordi alle andre gjør det.

Hvis noen installerer en app som ser kul ut. IKKE installer den. Vet du ikke hvem utgiver eller bakmenn er fører det som oftest bare til problemer.


www.facebook.com/datahjelperne for mere tips og it nyheter.