Samsung facebook svindel

0

Nå loves det på en Facebookside at du skal få en ny Samsung tv til hele 5 kr. Det er jo for godt til å være sant. Ja det er jo det. Opprinnelig pris på denne tv`en nå. Ligger mot 13.490 kr og helt opp til. 22.168 kr. Jeg trykker med videre for å se hvor dette ender. Jeg blir for kvalifisert og kan dermed registere meg.

Igjen så må du lese vilkår og alt med liten tekst her ellers så går du på en smelll garantert. Du binder deg alltid opp på ett abbonnement.

Du betaler kun 5 kr for introduksjonsperioden på 5 dager. Etter denne perioden blir abonnementet ditt automatisk fornyet hver 30. dag (499 kr for 30 dager). Abonnementsperioden omfatter introduksjonsperioden og 3 påfølgende fornyelser. Etter abonnementsperioden vil abonnementet automatisk fortsette frem til du aktivt slutter å abonnere på det.

Og disse er vanskelig å komme ut av desverre. Da må du kontakte banken din. Sperre kortet ditt også få nytt.

Vi vil trekke en vinner av en splitter ny Samsung QLED TV for hver 700. deltaker. Vinneren vil bli kontaktet direkte for å avtale leveringen av Samsung QLED TV. Skulle produktet være utsolgt fra lager, vil vinneren få et tilsvarende produkt av samme eller høyere verdi. Vær oppmerksom på at vinnere vil bli trukket den 26-04-2018

Så du er 1 av 700 som kanskje vinner, men konkurransen varer bare i over 1 år så du har god tid. Bortsett fra at dette ikke er noe å tulle med i det hele tatt.

Deretter må du regiserer visakortet ditt som jeg advarte mot iste. Så konklusjonen her?

  • Du får aldri noe tv
  • Du binder deg opp til dyre abbonnement
  • Du gir fra deg masse personlig info
  • Alt du gir fra deg kan benyttes til mersalg. Så forvent mere spam på mobil og mail.

Igjen la meg trykke så slipper du. Denne svindelen stammer ifra danmark.

 

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: