Skryt til Chess kundeservice!!

0
Siden jeg flyttet har jeg måttet bruke mobilen som internet en periode og det har resultert i noen saftige regninger. På sidene er det informert om at man kan sende sms med 1gb for å fylle på mere data på abb.
Det koster da kr 99 per mld og du sender mld til 1989. 
Det som ikke står på sidene er at du kan sende sms med 2gb eller 10gb. Med 10gb betaler du litt over 200 kr mot 1000 kr som jeg gjorde ved å sende sms 1 og 1 gang så fort 1 gb ble fullt. Denne infoen skal chess også rette. Jeg har chess sjakkmatt med fri bruk av data som går til 5000 mb per mnd. Hastigheten senkes også etter du har passert 5000 mb.
Du sender da mld til 1989, men det er Teliosonera/Netcom som fakturerer.
Jeg har vært kunde hos Chess helt siden jeg gikk bort fra Telenor og jeg blir nok der en god stund til med sånn god service.
De går nå inn og fakturerer som jeg skulle fått pris på opprinnelig litt over 200 kr for 10 gb. Samt tilsvarende på andre regning.
Tilfeldigvis så driver jeg en blogg med ca. 1500 lesere hver dag og den bikker snart 400.000 visninger.
Da skriver jeg en god omtale til chess her. De fjerner 1000 kr på regning, men får verdier som er mye mere verdt enn det på sikt. 
Se nederst på denne siden hvis du overstiger datagrense.
Takker forøvrig for god hjelp og support fra Pål på support hos chess som ordnet opp. 🙂
Jeg vil også oppdatere info så fort chess oppdatere med riktig info på datatrafikk på sidene sine.

Da har de vært inne å endret teksten så kundene får riktig informasjon.
Snakket nettopp med Pål igjen. Han ringte opp og det skal bli fikses så man får samme info på sms når man kjøper mere data på abb. Når man sender mld til 1989.

Følg meg på sosiale nettverk:

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: