Spotify sms svindel

0

Mange har i det siste fått denne sms`en på telefonen fra avsender premium. Her er nummer forfalsket og du vil ikke finne ut hvem som står bak. Uansett så får du ikke Spotify til denne prisen. Alltid sjekk offisielle kanaler til firma i sånne saker. Gjerne på hjemmesiden på kontaktinfo eller facebook.

Jeg startet med å ta en sjekk på adressen. Jeg har ett program som kan sjekke hva som gjemmer seg bak nettadressen.

Her går den igjennom 1 adresse før  du blir sendt til hovedsiden. Den første adressen sporer deg på en måte, men jeg usikker på hvordan. Neste side du sendes til er denne.

Her må du svare på flere spørsmål og du har nedtelling som skal sørge for at du tror at det er unik sjanse som gjelder deg. Nedtellingen er bare for å legge press på deg, mens spørsmålen du får. Der kan du svare hva du vil. Du vinner på alt. Når du har svart på spørsmålene kommer du hit.

På denne typen sider så må du alltid! bla deg nedover og finne vilkår. Du vil alltid bind deg til noe som tapper deg for penger og som har kort angrefrist.

Alle nye brukere deltar i konkurransen om det nevnte produktet. Hvis du trekkes ut som vinner, vil vi kontakte deg direkte via e-post. Dette spesialtilbudet inkluderer en 3 dagers prøvetilbud på ubegrenset nettbasert underholdning. Månedsabonnementet koster 785 NOK etter at prøvetiden er over, og beløpet vil bli trukket fra betalingskortet ditt. Hvis du ikke er fornøyd med tjenesten, kan du avslutte kontoen din innen 3 dager. Tjenesten vil bli fornyet på månedlig basis til den avsluttes. Denne kampanjen utløper den 31. desember 2017

Så her blir du trukket for 785 kr mnd og du har 3 dagers angrefrist. Konkurransen var i 1 år. Du blir taperen uansett her.

Du blir også advart om vilkårene for 2. gang når du registerer visa kort eller andre kort. Uansett så må du gå igjennom mange steg for å gå på denne svindelen. Du er også lite kritisk. Har du gått i fella?

  • Kontakt bank og sperr konto
  • Sperr også kortet du har brukt og bestill nytt

Jeg har forsøkt å finne eier bak firma og du kan sjekke mer på denne linken.  Jeg publiserer ikke mye svindel info direkte om de som står bak grunnet at jeg blir mål for svindlere for søksmål og diverse.

Her er noen tips på denne svindelen.

  • Du må igjennom flere steg
  • Sidene er markert som sikker av google, men det er ingen garanti for at den er ekte.
  • Du blir sendt igjennom mange linker og nettadresser.
  • Når du får noen gode tilbud som er gode til å være sant så er de gjerne det.
  • Du finner tilsvarende tilbud på iPhone, Samsung o.s.v. til 10 kr stk. Du får ikke så dyre ting til den prisen. Da er de bare ute etter å loppe deg isteden.
  • Spotify abonnement kan du se langt etter, men isteden så binder du deg til enn abb som koster ca. 800 kr i mnd.
  • Disse selskapene operer i utlandet og er vanskelig å få stoppet.

 

Sist men ikke minst. Lag meg trykke på linkene og undersøke dette. Så slipper du.

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: