Stine Sofies Stiftelse mottar masse spam på Facebook arrangement

0

Stine sofie stiftelse og mange andre sider nå for tide mottar mye spam på arrangementer de oppretter. For å komme i kontakt med sine følgere. De har spammet ned siden på mange måter. Dette skjer ved å dele linker på siden og ved å anbefale siden. De har også spredd spam i kommentarfelt på enkeltposter.

På disse eksemplene på arrangementet har de kopierte opp det ekte bildet For å bruke det videre til svindel. Dette skjer på mange facebooksider nå for tiden desverre. Jeg har også tatt meg bryet med å teste spammen de legger ut. Når jeg trykket på denne linken spammerne deler. Så kommer jeg til denne siden. Spammer bruker mange nettsider og adresser som de bruker til svindelen

Deretter ble jeg sendt videre til denne siden.

Her skulle jeg få sett arrangement og film, men her krevet de konto for å logge på.

Først vil de ha ditt brukernavn og passord. Bruker du likt passord mange plasser så kan du ende med å få konto tatt over. Så aldri ha samme passord overalt.

Deretter vil de ha ditt visakort.

Så du ender opp med å ikke få sett noe webinar. Istedenfor blir du svindlet. Du bør bytte passord på alle sider du har brukt passord på spamsiden. Du bør også kontakte banken din for å sperre kort.

Hva må du passe på her?

  • Spamprofiler som legger ut linker på du aldri trykke på
  • Du gir fra deg brukernavn og passord
  • Du gir fra deg visa/master kort som kan svindles.
  • Du sendes igjennom mange falske sider.
  • Spammerne har stjålet Stine Sofie Stifensen sine bilder og bruker dem for å gjøre svindel mere ekte.

Jeg har også kontaktet Stine Sofie Stiftelse i denne saken for å låne bilder som spammerne har brukt. De har eierskap på disse bildene. De har også godkjent artikkel før den ble publisert.

Så hva kan du gjøre for å stoppe spammen? Det er 2 måter å opprette ett arrangement på en facebook side.

Det er ett offentlig og ett privat arrangement. Det offentlige er mye mere synlig og vil tiltrekke seg spammere. Private arrangement er kanskje bedre? Men de er mindre synlige på Facebook.

Du har også flere valg når du oppretter arragenmenter. Lar du kun admin publisere og lar kommunikasjon gå igjennom messenger så vil du få noe mindre spam, men spammerne vil igjen publisere på postene du poster på offentlige arrangement. Stine Sofite stiftelse gikk også inn og blokkerte bestemte ord fra spammerene, men de tilpasset seg underveis.

Alle spamposter må også rapporteres på siden og arrangement.

Så dette er mine råd. Jeg har ikke kjørt så mange arrangement på min side. Så kan du komme med noen bedre tips? Så legger jeg inn i saken.

Ser du feil på artikkelen? Send meg en mail på heimholt@gmail.com eller en melding på Facebooksiden min.Så skal jeg få feilen rettet.

Du kan støtte meg på følgene måter:

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: