Støtte kreftforening med tegneserier på Facebook. Les her!

0

Kreftforeningen_Logo

Jeg fant denne på nettet i dag og nå blir jeg provosert igjen.

Jeg har tenkt å fylle FB med tegneseriehelter og å trekke oppmerksomhet til kreft hos barn. Gi meg et «Like» og jeg tildeler deg en superhelt!

 

Tanken er god, men dette funker ikke i praksis. Info om barnekreftforeningen finner du her.

Jeg er så utrolig lei at folk bare kopierer opp meldinger fra andre? Kan ikke du som poster denne meldingen tenke selv for en gangs skyld? Du må ikke gjøre som alle andre på Facebook. Du er også utrolig egoistisk når poster denne meldingen fordi denne setter kun fokus på deg selv!! Det hjelper ikke kreftforeningen noe som helst eller kreftsaken for den saks skyld.

Jeg kan også poste tegneserier på siden min.

 

superman-game-rumor

 

Sånn da har jeg postet selve supermann. Det hjelper nok mange som har kreft. eller setter fokus på saken? Ikke overhodet. Se på teksten en gang til:

Jeg har tenkt å fylle FB med tegneseriehelter og å trekke oppmerksomhet til kreft hos barn. Gi meg et «Like» og jeg tildeler deg en superhelt!

  1. Jeg har tenkt å fylle FB med tegneseriehelter. Her er fokus på deg.
  2. å trekke oppmerksomhet til kreft hos barn. Nei du tar så feil. Fokuset er bare på deg!
  3. Hvordan får du fokus på kreftsaken med tegneseriehelter? Alt du poster er på din profil. Fokuset blir på deg!!
  4. Gi meg ett like. Å samle like på din egen Faebook profil støtter saken?? Nei igjen er fokus på deg!!! Du samler bare likes!
  5. Når du bytter superhelter hele tiden på din private facebook profil så det hele tiden fokus på deg!!

 

Jeg skal være så frekk å forandre teksten. Da har jeg tenkt selv og løsningen blir bra og fokuset blir ikke på meg. Dette er såre enkelt.

Støtt kreftsaken og doner penger til kreftforeningen ved å trykke denne linken: https://kreftforeningen.no/stott-kreftforeningen/ eller http://www.barnekreftforeningen.no/bidra/bidra/gi-en-gave-na/

Kopier denne heller og spre og doner penger til kreftforeningen! Det nytter!
Jeg er bare så syyykt lei egosentriske folk som tror de skal hjelpe folk med å kopiere opp alt venner gjør. De vil bare samle likes og hjelper ikke saken overhodet.. Våkn opp!! Skill deg ut fra mengden og slutt med det kopierings tullet.

 

 

 

 

 

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: