This media has social media mix that belongs to you spam

0
Dette er en oppfølger til saken jeg lagde i går.
Når du trykker på denne linken så blir du sendt til en falsk youtube side.
Der startes det autoamtisk en nedlasting av en fil som skal la deg se en video.
Det skjer aldri. Laster du ned filen på pc`en din blir hele pc`en infisert med virus.
Når jeg tester facebook scam og virus så får jeg ofte mange lenker og spammen går også igjennom mange sider. Det skrev jeg også i min forrige sak på denne artikkelen at dette kunne skje.
Mitt eget sitat fra i går:
Så du laster ikke ned noe virus på pc`en her. Jeg kan ta feil på en ting det er gjerne fordi svindler på facebok ofte går igjennom mange domener og nettsteder før du kommer til svindel og hvis du ikke har rett link så blir du ledet til feil svindel.
I den forrige artikkel fikk jeg feil lenke og dermed lagde en artikkel om spammen på feil grunnlag. Så der legger jeg meg flat for artikkelforfatter.
Da var dette oppklart. Denne spammen virker slik at den tar over facebook kontoen din og sprer virus over hele pc`en.
Kjører du denne filen for å få se filmen på den falske siden. Jeg har lastet den ned og lastet den opp til Virustotal. Det er en nettside som kan scanne alle filer og adresser på nett for virus. Det gjør den gratis. 

Rapporten på scanningen min finner du her.  Jeg kommer ikke til å installere den på min egen pc siden jeg ikke er en virus/trojan ekspert. Dette får proffene ta seg av.
Jeg vet denne er svært farlig så denne filen skal du aldri installere.
Ellers så beklager jeg at jeg ga Finnmarksdagblad unødvendig mye pes i går, men jeg hadde ikke alle fakta på bordet. Det var aldri meningen.
De har rett i att dette er ett virus, men de må bli flinkere på kilder på sånne artikler.
Etter denne artikkelen har blitt publisert har jeg også snakket med avisen og de har lagt ut en ny artikkel etter jeg testet facebook viruset.

Følg meg på sosiale nettverk:

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: