Tvilsomme Konkurranser på facebook og internet

0

På internet florerer det med konkurranser som lover deg stor gevinst. Alt fra ett helt år betalt til nytt hus, o.s.v.

Kjenner du noe av dette igjen?

Du blir lokket med store gevinster og lette spørsmål på facebook og internet.
Dette er for å la deg lure slik at du registerer mobilen din på konkuransen og mottar dyre sms.
Ofte kan konkuransene gjelde i flere land i europa og da har du minimale sjanser til å vinne!
Når du registerer deg oppgir du mye sentitiv informasjon og du kan bli kontaktet for salg av produkter på telefon og mail og infoen om deg kan selges videre og misbrukes.
Dessuten står det mye rart i vilkårene.
Her er noen eksempler:
1. TriviCELLtrivia spill består av inntil 3 spørsmål i uken. Avgiften blir belastet to ganger i måned 2 SMS, 90kr/SMS (f.eks. 180kr).
2.Konkurransen foregår ved at det trekkes ut 10 forskjellige personer blant alle dem som har meldt seg på en eller flere reklamekampanjer, tester og/eller undersøkelse fra EuroAds-selskapene i perioden fra 14. maj 2010 til 31. maj 2011. Disse 10 personene mottar en e-post som sendes ut samtidig til de 10 personene. I e-posten stilles det et spørsmål av en rimelig vanskelighetsgrad. De 10 personene vil på forhånd ha mottatt en e-post om når e-posten med spørsmålet sendes. Den personen som først svarer riktig på spørsmålet, vinner premiekonkurransen. Hvis det er flere personer som svarer riktig samtidig, deles premien mellom dem (pengepremien utgjør dermed kr. 250 000,-)
3. Du er innforstått med og bekrefter at du samtykker i vilkårene. Kunder vil motta Glomobi-klubben til 30 kr, tre ganger i uken. Dessuten kan de svare på spørsmål (20kr/sendte melding) for å få høyest poengsum og vinne premien på slutten av kampanjeperioden kl. 23:59 1. juni 2011. Dette er en global kampanje. Abonnementet fornyes automatisk. Ved å svare på et spørsmål utløser du neste spørsmål, som også belastes for 20 kr/sms. Hvis du ikke svarer på forrige spørsmål, sendes det ingen ytterligere spørsmål. Max 5000 kr/mnd. standard/andre tekstmeldingskostnader kommer i tillegg. Løpende abonnement.
Euroads er ett selskap som leverer mange av disse tjenestene på facebook og internet. Så hvis det står euroads noen sted på siden så bør det plinge en bjelle. Les vilkårene og se hva du forplikter deg til.
En tekst som går igjen på vilkårene til euroads:
Premiekonkurransen tilbys av EuroAds Denmark A/S, EuroAds Norway AS, EuroAds Sweden AB og EuroAds Finland OY i fellesskap. De har også kontorer i tyskland og england.
Så du konkurrerer med flere land og det må du leite deg frem i vilkårene for å finne. Her er ett eksempel.
Samt at de belaster deg fra 20-30 kr per sms!! Det som er trist med dette er at folk inviterer venner som gale for å vinne. Man ser gjerne flere tusen stk på de konkuransene på facebook, men hører du om vinnerne?? Har ikke hørt om noen til nå. 
Du må betale masse for å vinne, delta med flere land i europa. Det er derfor du skal styre unna neste gang du blir invitert til en sånn konkurranse. Les alltid vilkårene! De står gjerne med liten tekst nederst på siden og det er MYE fokus på produktet du kan «vinne».
Så din nye regel angående facebook og internet konkurranser. Les alltid vilkårene.
Er Euroads selskapet leverandør. Vær så snill og ikke gi dem oppmerksomhet og info. Så går de kanskje konk på sikt. Hvis ingen bidrar å sende navn og info. Har de ikke noe info å selge og ingen å kontakte.
Denne artikkelen ble litt lang, men jeg håper den bidrar til å opplyse folk om euroads.
Siste oppdatering om euroads.
Euroads siste «store vinnersjanse».
For å fjerne deg fra arrangementet på facebook. Gå nederst på arrangement og trykk på: fjern fra mine arrangementer.
Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: