Ultraportable Bærbare – CES 2012

0
Nå for tiden holder en stor datamesse på i las vegas der det blir presentert nyheter fra mobilt, tv og pc`er og mye annet.
Vi har valgt å ta for oss Ultraportable pc`er da dette er det som mange kommer til å gjøre innkjøp av i løpet av året.
Intel har jobbet med prosessorer til denne typen pc`er siden 2010 og kommer til å satse stort i år.
De har ett samarbeid med en rekke produsenter og vil lansere 75 ultrabook modeller i løpet av tiden som kommer.

Her er verdens første laptop. Den veide 4 kg og den virker fortsatt i beste velgående. Dagens ultrabooks som vi kommer til nå har en heeelt annen standard.
De nye bærbare skal være raske, tynne og lekre.
Først Samsung:
Samsung Series 9 har verdens tynneste og mest kompakte 15 «premium bærbar PC for første gang, med en levende 15» skjerm montert inn i et stilig 14 «chassis. Den virkelig flat 14.9mm (0,58 tommer) tynn design veier bare 1.59kg (3,5 lbs) gjør Series 9 ultra-portable, mens kraft og ytelse er sikret med en 2. generasjons Intel ® Core ™i5-prosessor, opp til 12 GB minne og 256 GB SSD. De 13 «modellen måler bare12.9mm (0,5 tommer) og veier kun 1.19kg (2,5 kg).

Den er herved satt på ønskelisten min. Det blir min neste bærbare garantert!

LG.

LG X300 er basert på en 2,0 GHz Intel Menlow plattform med opptil 2 GB minne og en solid state drive (SSD) i stedet for en harddisk. Den X300 leveres med en ekstra2-cellers batteri for å gi opp til syv timers drift og vifteløse, stille drift gjør X300 en ideell følgesvenn for den virkelig krevende mobile brukeren
Kilde: LG
Lenovo:
Plettfrie design og høy kvalitet bygging av U300s laptop. Deretterer fortsetter den å imponere med denne ultraportable er smaret innovasjoner og svimlende hastigheter.
Kilde: Lenovo

Asus


Asus Zenbook ble lansert før CES, men er fortsatt høyaktuell.

Her er spesifiksjoner.

Kilde: Asus Zenbook

Vi kan kun tatt for oss 4 som vi tror vil selge mye i 2012. Det er 4 sterke produsenter som er kjent for å levere varene.

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: