Valentines Konkurranse i regi av Microsoft Devices. Vinn 4 stk Lumia 535

0

Denne posten er laget i samarbeid med Microsoft Devices Norge. Jeg får ingen betaling for denne posten, men jeg får gleden av å dele ut 4 stk Lumia til noen som fortjener det.

Først litt informasjon om telefonen. Du finner også informsjon på Microsoft sine sider.

På telefonen:
Innebygget Skype-integrasjon, som gjør det mulig å veksle enkelt mellom lyd- og videosamtale, og et frontkamera med fem megapiksler og vidvinkel som gir plass til flere i videosamtalen – eller muliggjør enda bedre selvportrett.
Den forhåndsinstallerte Microsoft Office-pakken gjør det enkelt å lese, redigere og dele Word-, Excel-, og Powerpoint-dokumenter og OneNote-filer, uansett hvor du befinner deg.
Kostnadsfri skylagring på 15 gigabyte med OneDrive gjør det enkelt og sikkert å synkronisere bilder, videoer og dokumenter.
Innebygget Microsoft Outlook gir enkel tilgang til både privat- og jobbmail.
Skjerm på fem tommer med qHD-oppløsning gjør det behagelig å jobbe, eller se film og bilder.

Microsoft har også lovet at denne får Windowsphone 10, men den kommer med Windowsphone 8.1

Microsoft jobber aktivt med å utvikle utvalget i deres appbutikk, og det har skjedd mye på denne fronten. I forbindelse med Valentines day har de sammenstilt en oversikt over nyttige apper, uavhengig av om du skal på romantisk date, henge med venner eller har planer om å fri..
Valentines-appene kan du laste ned via Valentines siden til Microsoft eller på Lumia telefonen din eller i Windows Phones store.
Alle som følger meg vet at jeg er ganske nøye på å følge Facebook sine regler så jeg poster reglene til Facebook først så folk ikke er i tvil hva reglene er.
3. Kampanjer kan administreres på sider eller i applikasjoner på Facebook. Personlige tidslinjer og venneforbindelser skal ikke brukes til å administrere kampanjer (f.eks. «del på tidslinjen din for å delta» eller «del på tidslinjen til en venn for å få flere vinnersjanser» og «tagg vennene dine i dette innlegget for å delta» er ikke tillatt).
Så hvordan kan du vinne en splitter ny Lumia 535? Du kan gå inn på www.facebook.com/datahjelperne. Du må ikke heller ikke like siden min for å delta, men denne konkurransen er unik for de som liker siden min og de får en ekstra fordel framfor dere som ikke følger meg. Så her er alt frivillig og det er ingen tvang.
Der må du finne konkurransen der denne posten er delt. Så må du like og fortelle hvorfor akkurat du skal få en av mine 4 telefoner som jeg skal dele ut.

Vinnerne vil offentliggjøres på denne artikkelen. Tidlig i uke 8.

Konkurransen er avsluttet og vinnerne er:

1. Eva Veronika Halvorsen 
2. Synnøve Lande 
3. Heidi Rydmo
4. Irene Huijsmans Holtan
Vinnerne er tilfeldig trukker utifra kommentarer og likes.
Vinnerne kan sende meg adressen sin på melding på siden eller på mailen min heimholt@gmail.com for å få mobil tilsendt.

Følg meg på sosiale nettverk:

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: