Velkommen til nye datahjelperne

0

Skjermbilde

 

Datahjelperne. 1.0

Datahjelperne har siden starten vært igjennom flere oppgraderinger av nettsiden. Dette blir 3 gang det skjer siden starten i 2011.

På nye datahjelperne.no er innholdet i fokus som alltid.

Jeg har ikke valgt å ha noe reklame på siden. Det eneste jeg vil tillatte er sponsede innlegg. De innleggene må ha godt innhold og ikke ha ett alt for mye reklame. Så får vi se om det kommer noen

interreserte i tiden som kommer. Det koster og drifte siden og domenet. Sponsede innlegg kan være med å bidra med å dekke de utgiftene. Så her skal du slippe å bruke adblock og se masse forstyrre blinkende og forstyrrene reklamer overalt.

 

Skjermbilde

Datahjelperne 2.0

 

– Jeg har fokusert på enkel design der bilder og info kommer klart fram. Jeg måtte prøve mange løsninger før jeg fant noe jeg ble fornøyd med.

WordPress har jeg brukt som webløsning på ett webhotell jeg har kjøpt. Jeg har aldri brukt wordpress før så jeg har måttet prøve og feile samt gjøre mange tabber undeveis som jeg har lært av. WordPress er også godt skalerbart for fremtiden hvis jeg på sikt ønsker å endre design igjen.

– Jeg har måttet importere 460 artikler og 3600 bilder. Det kan forekomme feil på eldre artikler, men det skal jeg rette når jeg får tid.

– Noe gammel design  henger igjen på gamle poster.  Finn meg på sosiale medier knappene nederst,  men de vil forsvinne i alle nyere poster. De må redigeres bort manuelt på over 300 poster og det er noe som tar tid. Så det vet jeg ikke om blir gjort. Noen bilder kan også mangle på eldre artikler. De skal jeg få rettet på.

– Ellers er wordpress ett mye bedre publiseringssystem enn blogger som jeg brukte før.  Det er mye mere allsidig og har mange flere muligheter.

– Kommentarfelt er fjernet på nettsiden av en enkel årsak. Jeg vil ikke bruke tiden min å redigere kommentarer fra leserne mine. Jeg vil bruke tiden min på å lage godt innhold til dere.

– De 3 nyeste innleggene byttes om på toppen til enhver tid.

– Datahjelperne.no skal kunne vises bra på alt som er av smartmobiler og nettbrett.

Man har også mulighet til å kommentere på alle de sosiale mediene datahjelperne er på: Google+, Facebook og Twitter.

Skjermbilde

 

Ellers i wordpress er det såpass mye: plugins, koder, widgets, themes og andre tilpasninger som må tilpasses så siden blir bra. Det hadde jeg aldri klart uten medianova.no

De har hjulpet med på dagtid og kveldstid og ellers når jeg måtte ha spørsmål. Mine kunnskaper  ligger mye på problemløsning på klienter og smartmobler. De ligger ikke på web, men jeg har lært mye til nå.

Så skal du bygge opp en hjemme side for deg selv eller for ett firma? Da er det bare å ta kontakt. Medianova er kjempedyktige i faget sitt. De hjelpe deg også med sosiale medier strategi.

KONTAKT OSS:

CEO og kommunikasjonsstrateg:
Geir Fjeld
Telefon: 416 28143
E-post: geir@medianova.no
Webredaktør og kommunikasjonsrådgiver:
Gry Dørnberg Olsen
Telefon: 452 18011
E-post: gry@medianova.no

 

 

Skjermbilde

 

 

 

Jeg har også fått hjelp fra Kristoffer Garhol som driver Garhol Productions. Han har hjulpet med når jeg har klart å sette rote med hjemmeside adresse og rote i databasen. Han har også hjulpet med å endre ren kode i wordpress. Han har mye kompetanse på dette området og kan også fint anbefales videre hvis du trenger nye hjemmesider.

Kristoffer Garshol
Head Developer

t +47 93007990
e kristoffer@eqal.no

 

Fra start til mål har dette prosjektet tatt mye tid, men jeg er fornøyd med resultatet. Det håper jeg leserne mine også syntes.

Jeg vil også ønske velkommen min 1. bidragsyter. Kirsten Seielstad. Som kommer til å bidra i tiden framover.

 

bilde

 

 

Da er datahjelperne i versjon 3.0 og da sier jeg velkommen til den nye nettsiden. Håper du trives i tiden som kommer.

 

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: