Vg utnyttes nå i falsk iPhone svindel. Her loves du iPhone til 1 kr.

0

facebook

 

Ny facebook svindel spres nå på facebook. Da jeg kom over denne så fikk jeg ikke testet den helt. Så jeg vet ikke åssen den spres, men jeg har fått vite hva den leder til. Trykker du på denne via mobil så blir du ledet til enda en falsk Vg side som lover deg kjempebillig iPhone.  Dette er heller ikke første gang det skjer.  Dagbladet har også vært rammet.

 

Skjermbilde

 

Skjermbilde

 

Trykker du på flere av linkene på denne siden som du blir henvist til blir du sendt videre til en kjøpeside for telefonen. Det går via radioplanet.

 

Skjermbilde

Skjermbilde

Vilkår:

Innmelding inkluderer et 7 dagers medlemskap hos RadioPlanets.com for 1 kr. som kan avsluttes raskt og enkelt. Medlemskapet fortsetter som et månedsabonnement, hvis det ikke avsluttes innenfor de første 7 dagene, jfr. betingelsene. Medlemskapet koster 499 kr. og vil bli belastet månedlig i forkant via kredittkort. Velkomstgaven skal godkjennes innen 10 dager via din profil hos RadioPlanets.com (du mottar en egen mail rundt dette), og her skal du fylle inn korrekt kontaktinformasjon, ellers frafaller retten til denne jfr. våre betingelser. Alle priser inkluderer lokal moms.

vilkår radioplanet

 

 

Men siden ting stopper opp her så må jeg sjekke sidene grundigere om de har gjemt noe mer på sidene. Du kan ikke trykke høyreklikk på siden for å vise kilden i Chrome, men det er flere måter å få det til på så jeg leter videre. Her finner jeg ett svenskt selskap som står bak svindel.

Skjermbilde

 

De driver jo med markedsføring, men bruker alle midler de kan for å lure folk.  De har også vært så snille å legge ut noe kontaktinfo på siden sin. Den tipper jeg Vg blir glad for. Er du blitt rammet av denne svindelen så kan du også ta kontakt med dem for å få dette stoppet. Regner med at de trekker penger på konto med visa eller telefon. Samt at de register mail og annen info for å få solgt iPhone «til 1 kr». Når de får kampanjen igang igjen. Du må også sette taggesperre på facebook kontoen din fordi det er slik den spres. Har ikke fått sjekket om noen apper misbrukes, men har du noen venner som mer rammet så kan jeg finne ut av det ganske fort. Da kan du sende en melding på facebook siden.

Skjermbilde

 

 

All informasjonen som jeg har samlet i denne saken blir oversent til vg for videre behandling.

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: