Viddy spam på facebook

Viddy er en tjeneste som brukes til å dele filmer på nettet på faceook på veggen din.
Har du trykket feil så er løsningen enkel for å få det bort. Det er IKKE kult å dele noe slikt som toppbilde på veggen din.
Når du trykker på en viddy film blir du bedt om å installere en app. Det første du gjør er å velge KUN meg.
Da skal den ikke bli delt på veggen din, men siden dette er en sosial tjeneste så går vi noen steg lengere for å få fjernet tjenesten.
Gå inn på www.viddy.com Trykk på det grønne rundingen i toppen av bildet å slå sosial deling. Da får du opp en firkant nederst til høyre som bekrefter dette og rundingen endrer farge til rød. Du må også kontakte viddy for å få slettet din viddy konto.
Nå deler du ikke viddy filmer, men appen er installert. Gå inn på personverninstillinger på facebook, velg annonser, applikasjoner og nettsteder.
Slett appen fra profilen din og du vil aldri mere igjen dele flaue, teite filmøyeblikk på din facebook profil.
Flere tips får du via www.facebook.com/datahjelpen.