Site icon Datahjelperne

SVINDEL – Betatester Bitcoin SMS for profitt svindel Februar 2020

Mange får nå denne SMSen om at de kan bli betatestere på Bitcoin profitt og bli rike raskt. Her må du passe på. Linken ser ut til at du sendes til en norsk side, men du må igjennom mange sider før du kommer til Bitcoin profitt siden. Denne er ikke norsk.

Som du ser av bildet så må du igjennom en rekke nettsider. Til slutt ender du opp hit. At du sendes igjennom så mange nettsider er en advarsel i seg selv.

Nettsiden er merket som sikker hos google med https. Så Google vil ikke advare deg.

Som du ser er nettsiden bra laget De har også lagt til anbefalinger kun med fornavn. Så dette er lett å forfalske. Sånne meldinger kan mann lett lage på en fake sms iPhone generator.

Ett kjapt google søk avslører betalte annonser som sier at denne svindelen er seriøs. Her er ett eksempel på en siden som sier bitcoin profit er ekte.

Som du ser på siden så kan du ikke stole på ett nettsted som heter is-scam.com som er en betalt annonse på søket ditt. Her står det jo at den bitcoin profit er ekte, men desverre er mye av dette svindel. Du må også lese avtale vilkår på hva du deltar på her. De står nederst på nettsiden.

Her står det at det er en risiko å investere. Deltar du på denne siden så skjer følgene:

Det er fort gjort å tape tusenvis eller millioner på dette. Alltid kildesjekk. Du har ikke bedt om denne sms`en. Så her styrer du unna.


For andre artikler se her, også sjekk ut oss på sosiale medier Facebook og Twitter.

Exit mobile version