svindel

Svindel på e-post – Et digitalt “hello”

Denne e-posten ble videresendt til vår mailsjekker. Vår konklusjon var at e-posten vurderes som usikker og den er høyst sannsynlig et phishing-forsøk. Avsenderadressen er “cordulakjmysc@hotmail.com”, emnet er “A simple digital hello”, på norsk “Et enkelt digitalt hei”. Vi anbefaler å ikke klikke på noen lenke/knapp i denne e-posten eller oppgi noen form for personlig/finansiell informasjon. […]

Svindel på e-post – Et digitalt “hello” Read More »

Svindel på e-post – Faktureringsproblem hos Apple

Denne e-posten, som utgir seg for å være fra “Fakturering” og Apple, ble videresendt til vår mailsjekker. Vår konklusjon var at e-posten vurderes som usikker og den er høyst sannsynlig et phishing-forsøk. Avsenderadressen er “sender220@apple.gr.com”, emnet er “Cloud+: Årlig premie (1 år) faktura”. Vi anbefaler å ikke klikke på noen lenke/knapp i denne e-posten eller

Svindel på e-post – Faktureringsproblem hos Apple Read More »

Svindel på e-post – Skylagring og betalingsproblemer

Denne e-posten, som utgir seg for å være fra “Cloud”, ble videresendt til vår mailsjekker. Vår konklusjon var at e-posten vurderes som usikker og den er høyst sannsynlig et phishing-forsøk. Avsenderadressen er “alert-2243@exzdk-jrg”, emnet er “We’ve Blocked Your Account! Your Photos and videos will be deleted on Fri, 22 May 2026 22:33:19 +0200”. Vi anbefaler

Svindel på e-post – Skylagring og betalingsproblemer Read More »

Svindel på e-post – Utløpt betalingskort hos AutoPASS

Denne e-posten, som utgir seg for å være fra “AutoPASS for Ferje”, ble videresendt til vår mailsjekker. Vår konklusjon var at e-posten vurderes som usikker og den er høyst sannsynlig et phishing-forsøk. Avsenderadressen er “AutoPASS-ferje@apprentall.com”, emnet er “Oppdater betalingskort”. Vi anbefaler å ikke klikke på noen lenke/knapp i denne e-posten eller oppgi noen form for

Svindel på e-post – Utløpt betalingskort hos AutoPASS Read More »

Svindel på e-post – Hastemelding fra Re:member

Denne e-posten, som utgir seg for å være fra “re:member”, ble videresendt til vår mailsjekker. Vår konklusjon var at e-posten vurderes som usikker og den er høyst sannsynlig et phishing-forsøk. Avsenderadressen er “alisonparker14@telenet.be”, emnet er “Melding om din konto”. Vi anbefaler å ikke klikke på noen lenke/knapp i denne e-posten eller oppgi noen form for

Svindel på e-post – Hastemelding fra Re:member Read More »

bilde av svindelepost fra vegvesenet

Svindel på e-post – Fartsbot fra Vegvesenet

Denne e-posten, som utgir seg for å være fra “Sverkers El AB” og Vegvesenet, ble videresendt til vår mailsjekker. Vår konklusjon var at e-posten er et phishing-forsøk. Avsenderadressen er “sverkers.el.ab@entremail.se”, emnet er “Du har mottatt en fartsbot – handling kreves”. Vi anbefaler å ikke klikke på noen lenke/knapp i denne e-posten eller oppgi noen form

Svindel på e-post – Fartsbot fra Vegvesenet Read More »

Skjermbilde av easypark-svindelforsøk

Svindel på e-post – Penger til gode hos EasyPark

Denne e-posten, som utgir seg for å være fra “EasyPark No”, ble videresendt til vår mailsjekker. Vår konklusjon var at e-posten vurderes som usikker og den er høyst sannsynlig et phishing-forsøk. Avsenderadressen er “znl97-nondon.site@shared1.ccsend.com”, emnet er “Viktig information om din senaste betalning”. Vi anbefaler å ikke klikke på noen lenke/knapp i denne e-posten eller oppgi

Svindel på e-post – Penger til gode hos EasyPark Read More »

Svindelforsøk på e-post fra Lyse.net

Svindel på e-post – Full postboks hos Lyse.net

Denne e-posten, som utgir seg for å være fra “Lagringshåndtering” og Lyse.net, ble videresendt til vår mailsjekker. Vår konklusjon var at e-posten vurderes som usikker og den er høyst sannsynlig et phishing-forsøk. Avsenderadressen er “ouda@runte.herbert-urbansky.de””, emnet er “Haster: Postboksen din er nesten full (99 %)”. Vi anbefaler å ikke klikke på noen lenke/knapp i denne

Svindel på e-post – Full postboks hos Lyse.net Read More »

Bilde av svindelforsøk på e-post fra Telenor

Svindel på e-post – Utløpt abonnement hos Telenor

Denne e-posten, som utgir seg for å være fra “Digital Oppgraderer” og Telenor, ble videresendt til vår mailsjekker. Vår konklusjon var at e-posten vurderes som usikker og den er høyst sannsynlig et phishing-forsøk. Avsenderadressen er “No-reply@dagstilbud.de”, emnet er “Viktig information om din prenumeration”. Vi anbefaler å ikke klikke på noen lenke/knapp i denne e-posten eller

Svindel på e-post – Utløpt abonnement hos Telenor Read More »

bilde av svindelforsøk på e-post fra Altibox

Svindel på e-post – Beskyttelse fra Altibox

Denne e-posten, som utgir seg for å være fra “Sikkerhetssystem” og Altibox, ble videresendt til vår mailsjekker. Vår konklusjon var at e-posten vurderes som usikker og den er høyst sannsynlig et phishing-forsøk. Avsenderadressen er “sender637@nindeuietrm.net”, emnet er “HANDLING KREVES: Din beskyttelse har utløpt.”. Vi anbefaler å ikke klikke på noen lenke/knapp i denne e-posten eller

Svindel på e-post – Beskyttelse fra Altibox Read More »