Site icon Datahjelperne

SVINDEL – HBO sms svindel

Veldig mange har nå begynt å få tilbud på SMS om billig HBO abonnement. HBO har også varslet om svindelen på sine egne sider, men hvordan fungerer svindelen?

Svindelen starter alltid med ett tilbud du aldri kan si nei til. Som du får på SMS eller mail. I dette tilfelle er det HBO for 10 kr i ett år. Det er for å lokke deg inn i fellen. Tilbudet er alt for godt for å være sant

Du må alltid ta kontakt med HBO i dette tilfellet.

https://www.facebook.com/HBONorway/?fref=ts

https://no.hbonordic.com/

Du trykker på linken og blir ledet videre til bildet over.

Du må somregel alltid svare på spørsmål før du kommer til svindelen. Ja, du er alltid den tilfeldige heldige utvalgte i svindel. Uansett hva du svarer så vinner du.

På alle sånne svindelsider så må du lese all info som står med liten tekst. Dette er ikke gutter som sitter på rommet og skal svindle deg. Dette er proffesjonelle firma. Dermed har de alltid vilkår som du må lese!

Her er de nå kun ute etter å stjele all din kontakt info som kan brukes på alle muligemåter. Jeg får lete etter liten tekst og se hva jeg finner.

+ 3 dagers prøveperiode for ubegrenset nettbasert underholdning fra Website

Alle nye brukere deltar i konkurransen om det nevnte produktet. Hvis du trekkes ut som vinner, vil vi kontakte deg direkte via e-post. Dette spesialtilbudet inkluderer en 3 dagers prøvetilbud på ubegrenset nettbasert underholdning. Månedsabonnementet koster 749 NOK etter at prøvetiden er over, og beløpet vil bli trukket fra betalingskortet ditt. Hvis du ikke er fornøyd med tjenesten, kan du avslutte kontoen din innen 3 dager. Tjenesten vil bli fornyet på månedlig basis til den avsluttes. Denne kampanjen utløper den 31. desember 2017

Så dette koster deg fort nesten 800 kr mnd. Du har 3 dagers angretid. Konkurransen varer alltid ut året. Det er for å lure flest mulig, men disse folkene er smarte.

Jeg har prøvd å skrive inn falsk info på siden, men du må ha en epost adresse som er ekte. Altså så sjekkes du mot en database før du blir sendt videre.

Jeg gir de det de vil ha, men jeg registerer en mail som varer i 10 minutter.

Da har jeg regisrert meg og jeg er kvalifisert til å betale de “18” kronene.

Så tenker du at du får en god deal her? Nei.

Du risikerer å få hele din identitet stjålet. Samt få kontoer tappet. Alt som du registrerer kan videreselges av svindlerne.

Men du kan alltid forebygge:

Igjen la meg trykke så slipper du. Send meg tips på siden min.


For andre artikler se her, også sjekk ut oss på sosiale medier Facebook og Twitter.

Exit mobile version