Site icon Datahjelperne

SVINDEL – IKEA Facebook svindel

Det startet med at noen har postet dette i en Facebook gruppe. Der skal du få ett kjempebra tilbud fra IKEA ved å søke på ike2018cc. Gjør du det så får du dette opp som treff.

De søkeordene er laget spesifikt for at du kun skal treffe denne siden. Uansett dailyhere har ingenting med IKEA å gjøre. Trykker jeg videre så kommer jeg hit.

Du må igjen legge inn mye personlige opplysninger:

Jeg registrerer meg og trykker meg videre.

Deretter skal de ha visa kortet ditt i tillegg til kontroll sifre.

Leser du vilkår nederst på siden så står det følgene:

Alle nye brukere deltar i konkurransen om det nevnte produktet. Hvis du trekkes ut som vinner, vil vi kontakte deg direkte via e-post. Dette spesialtilbudet inkluderer en 3 dagers prøvetilbud på ubegrenset nettbasert underholdning. Månedsabonnementet koster 775 NOK etter at prøvetiden er over, og beløpet vil bli trukket fra betalingskortet ditt. Hvis du ikke er fornøyd med tjenesten, kan du avslutte kontoen din innen 3 dager. Tjenesten vil bli fornyet på månedlig basis til den avsluttes. Denne kampanjen utløper den 31. desember 2018

Så det koster deg 775 kr i mnden og du kan bare glemme å se noe til ett gavekort. I tillegg kan all din personlig info du har lagt inn bruker videre til svindel og identitets tyveri.

Igjen la meg trykke så slipper du.


For andre artikler se her, også sjekk ut oss på sosiale medier Facebook og Twitter.

Exit mobile version