Site icon Datahjelperne

SVINDEL – Posten mail svindel

Mange begynner å få denne spammen på mail nå. Det er ikke posten som står bak. Det kan du se på avsender mail.

Posten bruker alltid posten sporings app. De sender ikke ut varsel på denne måten.

Trykker du på linken blir du sendt videre til denne siden.

Som jeg har sagt mange ganger .Så får du aldri en telefon som koster 10.000 kr til 10 kr. Det skjer bare ikke.

I abonnement svindel så lures du alltid med ett tilbud som er for godt til å være sant. Deretter blir du lurt inn i dyre abonnement. Produktet får du aldri.

Så må du svare på flere spørsmål før du går videre. Under så har du falske kommentarer som liksom har fått telefonen.

Deretter må du bekrefte detaljene for å få telefonen. Så blir du sendt til en ny side.

Nå gjelder det plutselig en Samsung Galaaxy S9 til 10 kr.  Så disse svindlerne roter fælt. Hvis jeg leser vilkår:

Alle deltakere deltar automatisk i en trekning om en Samsung S9 Galaxy. Vi vil trekke en ny vinner per 15000 deltakere. Vinneren vil bli kontaktet direkte for å avtale levering av premien. Hvis produktet ikke er på lager, vil vinneren motta et lignende produkt.

Det er enkelt å avslutte medlemskapet ditt. Medlemskapet har en prøveperiode på 3 dager, dersom medlemskapet ikke avsluttes i prøveperioden, blir du fakturert åttini eur hver 30. dag til du kansellerer medlemskapet.

Så her kan du vinne blandt 15.000 deltakere. Så med andre ord er det lagt opp til at du ikke skal vinne. Deretter så fakturerer de deg 89 euro i mnd. Det er 891 nok. Så dette blir fort dyrt for deg. Du har også 3 dager på å angre avtalen. Uansett så legger  jeg igjen epost adresse og går videre.

Så her legger du igjen mail og visakort. Da kan de trekke deg 891 kr mnd og telefonen kan du se langt etter. Det er mange ting du kan sjekke i denne typen svindel selv. Du må gå igjennom mange steg for å bli svindlet.

Kjente merkevarer vil alltid bli svindlet så her må du passe på vær dag. Du må google og spørre venner og kjente hvis du er usikker.  Du kan også spørre meg. Hvis jeg får gode tips så deler jeg dem gratis med alle på siden min så alle kan se hva dette dreier seg om.


For andre artikler se her, også sjekk ut oss på sosiale medier Facebook og Twitter.

Exit mobile version