Site icon Datahjelperne

SVINDEL – Sandvika Storsenter falske nettbutikk

Sandvika Storsenter falsk nettside
Falsk Sandvika Storsenter nettside
Falsk hjemmeside til Sandvika Storsenter. Her må man være OBS på at den ekte hjemmesiden ikke inneholder bindestrek, og ender ikke på .com

Vi vil informere om en falske nettbutikk som er i omløp. Det er dessverre flere som allerede har gått i fellen her, og vi ønsker nå å opplyse om at en må være oppmerksom på hvilken nettadresse en besøker.

Denne falske adressen inneholder en bindestrek i adressefeltet, samtidig som den ender på “.com”. Den ekte adressen gjør ikke det. Den har ingen bindestrek, og ender på “.no”, her er det viktig å følge godt med.

Det er ingen enkel sak å oppdage disse sidene når de er så bra opprettet. Vi erfarer at dersom man trykker litt rundt på nettsiden, vil man som oftest finne skrivefeil, eller avsnitt som oppleves som “rare”.

Her har vi et godt eksempel. Denne falske nettbutikk har referanser til utenlandsk telefonnummer, og utenlandsk e-postadresse. Da burde en allerede være skeptisk.

Det har også kommet inn tips om at det ligger facebook reklame ute til denne nettsiden. Her må en bare trykke på “rapporter” knappen, og ikke gå inn på nettsiden.

Vi har sjekket nettsiden til Sandvika Storsenter, og de har selv informert om dette her.

Vil du lese mer svindel.

Exit mobile version