Betatester bicoin sms svindel Februar 2020

0

Mange får nå denne smsen om at de kan bli betatestere på bitcoinprofit og bli rike raskt. Her må du passe på. Linken ser ut til at du sendes til en norsk side, men du må igjennom mange sider før du kommer til bitcoin profit siden. Denne er ikke norsk.

Som du ser av bildet så må du igjennom en rekke nettsider. Til slutt ender du opp hit. At du sendes igjennom så mange nettsider er en advarsel i seg selv.

Nettsiden er merket som sikker hos google med https. Så Google vil ikke advare deg.

Som du ser er nettsiden bra laget De har også lagt til anbefalinger kun med fornavn. Så dette er lett å forfalske. Sånne meldinger kan mann lett lage på en fake sms iPhone generator.

Ett kjapt google søk avslører betalte annonser som sier at denne svindelen er seriøs. Her er ett eksempel på en siden som sier bitcoin profit er ekte.

Som du ser på siden så kan du ikke stole på ett nettsted som heter is-scam.com som er en betalt annonse på søket ditt. Her står det jo at den bitcoin profit er ekte, men desverre er mye av dette svindel. Du må også lese avtale vilkår på hva du deltar på her. De står nederst på nettsiden.

Her står det at det er en risiko å investere. Deltar du på denne siden så skjer følgene:

  • Du gir fra deg mye personlig info
  • Så vil du bli oppringt til å få hjelp til å investere.
  • Så lures du inn i falske systemer. Der du liksom skal se kursen på det du har investert.
  • Penger er da allerede tapt.
  • Så vil de be deg investere mere.

Det er fort gjort å tape tusenvis eller millioner på dette. Alltid kildesjekk. Du har ikke bedt om denne sms`en. Så her styrer du unna.

Ser du feil på artikkelen? Send meg en mail på heimholt@gmail.com eller en melding på Facebooksiden min.Så skal jeg få feilen rettet.

Du kan støtte meg på følgene måter:

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: