Bør du investere i kinesisk digital valuta via Facebook?

0
airport bank board business
Photo by Pixabay on Pexels.com

Det kjøres nå masse annonser på Facebook som ønsker at du skal satse på kinesiske e-yuan Så stemmer det at Kina lager sin egen nye valuta? Ja det gjør det. e-yuan eller digital yen er bygget på etherum teknologien med blokkkjede. Rett meg hvis jeg tar feil.

Det jeg har sett på Facebook til nå loves skyhøy avkastning på kort tid.

Det stemmer at e-yuan har støtte fra sentralbanken.

De sier at e-yuan stiger kraftig på børs, men det kan manipuleres falskt på nettsider.

Du sendes også til nettsteder som også lover høy avkastning.

Pemgebildet her er lånt og endret av formue.no Hvem de uanvhengige forskerne er vet jeg ikke.

Kilde bildet: Formue.no

Så disse filmene og sidene på facebook lover enorm avkastning på kort tid. Alle piler peker oppover. Valutaen er ekte den, men bør du investere via Faceebook? Som jeg spurte om i starten.

Så da går jeg igjennom min standard sjekk.

  • Faceboosiden er ny. Kun 2 dager gammel.
  • Den har ingen kontakt info overhodet
  • Den kjører annonser målrettet mot nordmenn
  • Ikke invester da det er mye falske facebook og nettsider der ute.

Bare på grunn av dette så anbefaler jeg ikke å satse sparepengene dine via Facebook annonser. Du vet ikke hvem som står bak sidene. Du kan også bli ledet til falske investeringssider når du skal bli lurt til å investere.

E-yuan eller digital yen er ekte. Skal du investere så har alt en risiko. Du må nødt til å sjekke og ettergå facebooksider, nettsteder og andres erfaringer før en eventuell investering. Du kan risikere og tape masse som med all annen risiko. Aldri gå all inn med alt.

Her må du bare styre unna uansett. Da mye av sidene er facebooksidene er nye falske eller har lite info

Jeg kan ikke alt om bitcoin og børs, men det var dette jeg fikk samlet sammen etter å ha sjekket flere facebooksider. Så ser du feil? Gi meg beskjed så jeg kan rette.

Ser du feil på artikkelen? Send meg en mail på heimholt@gmail.com eller en melding på Facebooksiden min. Så skal jeg få feilen rettet.

Datahjelperne drives på fritiden og er gratis for alle. Alle får også gratis hjelp.

Du kan støtte meg på følgene måter:

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: