Eika falsk epostsvindel

0

Flere bedrifter melder nå at de får en mail fra Eika. Det er uvanlig aktivitet på konto. Eika har gått ut med advarsel på sine Facebook sider. De advarer også på sine nettsider. Andre banker informerer også

Avsender mailen er desverre er ikke fra Eika.

Nettadressen er merket som sikker, men dette er ikke Eika.

Designet overbeviser desverre. Til venstre er falsk. Til høyre er ekte. Det er kun små design forskjeller. Så her er det lett å bli lurt. Her må bedrifter passe på. Det eneste du tar den siden på er at Eika logoen er trykkt sammen og på nettadressen. De håper at de fleste velger bankid på mobil. Det er sånn denne spammen er satt opp

Jeg legger inn falsk fødselsnummer før jeg går videre. Da må jeg legge inn visa info.

Så må jeg plutselig motta sms, men jeg har ikke langt inn noe mobilnummer så det stopper opp her.

Så har du gitt ifra deg personnummer? Vurder kredittsperre. Her må du også ringe banken og sperre kort.

Hva må du passe på her?

  • Falsk email adresse
  • Falsk nettside
  • God design på Eika sidene. Eika logo mangler kun på første svindelside
  • Lagt opp mot mobilbetaling
  • Eika ikonet forsvinner på første spamside, men kommer på resten.

Ser du feil på artikkelen? Send meg en mail på heimholt@gmail.com eller en melding på Facebooksiden min.Så skal jeg få feilen rettet.

Du kan støtte meg på følgene måter:

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: