Site icon Datahjelperne

SVINDEL – Elkjøp SMS svindel Februar 2019

Posten var ute i går og Ekjøp er ute i dag der de blir utnyttet i samme typs sms svindel.

Nett adressen har ingenting med Elkjøp å gjøre:
http://j8j.us/35Psjd

http://www.carvedshell.com/NO/NO_elkspo/?uclick=fny9twb4

Heller ikke der du sendes har noe med elkjøp i norge å gjøre. Elkjøp er også flinke og advare om svindel på sine egne nettsider.

Som du ser så er ikke disse svindlerne veldig kreative. Her går det på gjenbruk av bilder og de kjører samme svindel som på posten. Jeg skal grave litt for å se hvor de har brukt det bildet fra den damen ifra.

Ett kjappt bildesøk avslører at bildet brukes på masse nettsider på internet. så det er vanskelig å spore kilden.

Uansett så svarer jeg på alle spørsmål som de spør etter på svindel.

Så her kan jeg “vinne” spotify og telefon. Her må du alltid lese vilkår. Jeg trykker på spotify først.

Som vanlig ber de om masse personlige info om deg. Tilbudet er for godt til å være sant.

Ved at deltage i denne service får du en 5-dages prøveperiode på vores partners program. Hvis du fortsætter med et abonnement ud over 5-dages prøveperioden, bliver du opkrævet et beløb på dit kreditkort, som varierer afhængigt af valget, fra nitten euro til halvfems euro. Når dit bidrag er trukket fra dit kreditkort eller anden betalingsmetode, vil du beholde adgangen til disse tjenester, som udelukkende er forbeholdt medlemmer, der betaler for adgang på vores partners hjemmeside.

Så dette koster deg opp til 90 euro kr mnd eller 900 kr om du vil, men siden du gir fra deg visa/master så kan de tømme kortet ditt.

Deretter går jeg videre til iPhone. De skal ha deg til å svare på enda flere spørsmå og de har enda flere falske kommentatrer som skal overbevise om at andre har vunnet.

Jeg “vinner” og går videre. Så må jeg lese vilkår igjen.

Disse er ganske like som på spotify.


Etter registreringen vil du også få en 5-dagers prøveversjon av tjenesten fra vår partner. Merk at du kan teste tjenesten innen 5 dager. Hvis du fortsetter å bruke den etter en prøveperiode, belastes kredittkortet ditt for fornyelse (fra 40 til 90 euro avhengig av pakken). Når en betaling behandles med kredittkortet ditt eller andre betalingsmåter, har du tilgang til disse tjenestene og blir kunde hos partnerprogrammet der du behandler alle påfølgende betalinger.

Så de kan også trekke deg opp til 900 kr mnd eller tømme kortet.

Så her gir du fra deg:

Til firma du aldri har hørt om. Dette koster deg opp till 900 kr mnd. Du kan glemme å se noe til telefonen eller spotify. Den er bare lokkemiddelet.

Du vil få mye mere spam på mail og mobil. Du må ringe banken og sperre kortet ditt asap.

Dette kan du sjekke selv:


For andre artikler se her, også sjekk ut oss på sosiale medier Facebook og Twitter.

Exit mobile version