Elkjøp sms november julesvindel

0

Mange får nå en sms som utgir seg å være fra ekjøp. Det er ikke tilfelle. Trykker du på linken så sendes du først igjennom mange nettsider.

Til slutt kommer du til en ny side som lover deg premie.

Her seg jeg allerede likheter. Samme sms svindel ble kjørt mot meny og spar. Trykker jeg videre så kommer jeg hit.

Så igjen gir du fra deg masse personlig info og du binde deg til dyre abonnement.

Svindlere nå for tiden gir deg ikke virus. Det er mye lettere å få tak i din personlige info og visakort. Fordi det gir du fra deg frivllig bare svindel er godt nok laget.

Alle nye brukere deltar i konkurransen om det nevnte produktet. Hvis du trekkes ut som vinner, vil vi kontakte deg direkte via e-post. Dette spesialtilbudet inkluderer en 3 dagers prøvetilbud på ubegrenset nettbasert underholdning. Månedsabonnementet koster 799 NOK etter at prøvetiden er over, og beløpet vil bli trukket fra betalingskortet ditt. Hvis du ikke er fornøyd med tjenesten, kan du avslutte kontoen din innen 3 dager. Tjenesten vil bli fornyet på månedlig basis til den avsluttes. Denne kampanjen utløper den 31. desember 2018

Du får heller ikke en tv til 10.000 kr til 9 kr. Det skjer bare ikke. Ikke på denne måten. Jeg fyller ut og går videre.

Så her gir du fra deg masse personlig jnfo som kan brukes til mail og sms svindel videre. Du vil få mye mere spam. Selskapet holder til i Tjekkia.

MARASTRA S.R.O., Radlická 2343/48, 150 00 Praha 5 – Smíchov, Czech Republic, +44 170 280 6189

Så lang har du gitt:

  • Fornavn
  • Etternavn
  • Postnummer
  • Sted
  • Epost
  • Telefon
  • Visa/master

De lover å trekke deg for 800 kr mnd, men i realiteten kan de trekke deg for så mye de vil. Så har du blitt lurt? Ring banken og sperr kortet ditt asap.

Er du usikker på hva du får på sms/mail o.s.v.? Send alt du ikke tørr å trykke på så gjør jeg det for deg. Jeg vil at all kunnskapen om svindel skal ut til alle så man kan spare seg for store problemer i framtiden.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

 

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: