Du har fått ett lodd coop mail svindel

0

Mange får nå en mail som utgir seg å være fra coop. Det er ikke tilfelle. Første advarsel er at denne kommer ifra en gmail adresse. Trykker du på linken blir du sendt videre igjennom mange nettsider.

Til slutt ledes du her til en dansk restaurant. Jeg vet ikke om det er laget for å forvirre? Det har jeg sett 2 ganger før. Til slutt kommer jeg til svindelsiden.

Nettadressen har ingenting med coop å gjøre som du ser, men den har hengelås på og https. Før så var det en garanti for at nettsiden var trygg. Nå er den ikke lenger det i forbindelse med svindel. Jeg ønsker også å sjekke igjen åssen sertifikat de bruker på nettsiden. Sertifikatet gir deg hengelåsen. Kort fortalt.

Så her er det comodo som gir ut https til spamsider. Jeg ønsker å kartlegge https på svindel så jeg kan se hvem de kjøper disse sertifikatene av.

Endelig skriver en avis om det, men dette er en it avis i norge. Den når ut til mange it folk og ikke til folk flest. Så større nyhettsider i norge må nødt til å følge etter computerworld her. Dette er viktig informasjon som alle må vite om.

 

Videre så får jeg opp ett skrapespill på «coop».

Som vanlig på svindel så er alltid tilbudet begrenset.

Og jeg vant, men det gjør du alltid på svindel. Så trykker jeg meg videre.

Videre så må du lese alt med liten tekst. Dessen får du aldri en telefon som koster fort over 10.000 kr til 20 kr. Det skjer bare ikke.

PerfectCV fungere som et abonnement, og etter prøveperioden vil det forsette til normal pris, med mindre abonnementet blir sagt opp.

Hva er PerfectCV?

PerfectCV inneholder alle nødvendige verktøy for å lage CVen som gir det beste førsteinntrykket. Det gjør det å bygge en gjenopptatt moro og viser at jobbjakt ikke trenger å være en stressende opplevelse. Velg malen som passer til ditt yrke, legg til favorittfargene dine og skrifter, omfavn din kreativitet og gjør ditt CV i din signaturstil!
Hvor mye koster det?

Det er enkelt å avslutte medlemskapet ditt. Medlemskapet har en prøveperiode på 3 dager, dersom medlemskapet ikke avsluttes i prøveperioden, blir du fakturert 599.00 NOK hver 30. dag til du kansellerer medlemskapet.
Hvordan vinner du?

Alle deltakere deltar automatisk i en trekning om en iPhone XS.. Vi vil trekke en ny vinner per 30000 deltakere. Vinneren vil bli kontaktet direkte for å avtale levering av premien. Hvis produktet ikke er på lager, vil vinneren motta et lignende produkt.
Spørgsmål?

Om du har några frågor eller behöver hjälp är vi redo att hjälpa dig på support@123helpdesk.eu(support på Engelska) 10:00 till 16:00 CET måndag till fredag.

Så dette koster deg 600 kr mnd. Videre så ber de om masse personlig info. Du må alltid lese vilkår på svindel. Mange svindler nå for tiden er typisk abbonnementsvindel. Dette ber de om deg:

 • Fornavn
 • Etternavn
 • Epost
 • Postnummer
 • Sted
 • By
 • Adresse

Videre så ber de om ditt visa/master for betaling. Som jeg har nevnt mange ganger før. Så hva må du passe på her?

 • Du har ikke bedt om mailen
 • Du sendes igjennom mange nettsteder
 • Avsender er gmail
 • Nettadresser har ingenting med coop å gjøre
 • Du lures fra deg masse info samt visa
 • Du lures alltid inn i ett dyrt abbonement

Har du gått i svindel? Kontakt banken din og sperr kortet ditt. De kan trekke deg for så mye de vil siden du har gitt dem all info de trenger

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

 

 

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: